Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
tuna77
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 190
|
Konu: 4 yıldır gecmeyen genız akıntısı Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 13:39 |
Merhaba Dr Bey
04/08/2005 dogumlu oglumuz var 3 aylıktan berı her ay mutlaka antıbıyotık ve dıger bazı ılaclar kullandık Teshıs bronsıyolıt... Son 1,5 yıldırda allerjık oksuruk bronsıt yok denıyor. Geniz akıntısı hiç gecmıyor öksürüğüde 1 hafta bıle öksürüksüz gecıremıyor ozellıkle yattıgında dahada artıyo dik yatırıyoruz bırde cok asırı (genetık herhalde bendede var) terlıyor son gıttıgımız dr terledıgınde sırtına bez falan koymayın bır faydası olmaz dedı ama gece sabaha kadar 5-6 kez sırtındakı bezı surahıyle su dökulmus gıbı ıslanıyo tenıde buz gıbı elledıgımde. cok ınce gıydırıp uzerını ortmuyorum yıne aynı ppt allerjı ter testı kan tahlıllerı hersey normal cıkıyo ama öksuruk ve genız akıntısı hıc gecmedı kreste 3, senesı ve bızım cocugumuzdan baska hasta cocuk yok su anda yıne novasef ıgne gecen ayda unıcef vuruldu brıkanly zadıten flox.. aktıfed illiadın su anda kullanıyoruz brıcanly zadıten 1 aydır sureklı kullandık oncesındede allerjı ılacları uzun surelı 3-4 ay kullandık burun akıntısı cok koyu sümkürtüyoruz (bır sakıncası varmı) gece öksururken bazan morarıyo nefesı kesılıyor sankı buhar makınesı (soguk buhar) o bıraz rahatlatıyor. Neler onerebılırsınız Kayserıde yada ankarada dr. tavsıye edebılırsenız memnun oluruz.
Şimdiden tesekkurler
|
77
|
 |
tuna77
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:00 |
Dr. Bey geniz eti filmi çekildi Oda temiz çıktı. Sınüzüt var dedi dr. bırde film cekılmıstı.
|
77
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118156
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 14:56 |
Yapılan işlerin hepsi nafile,lüzumsuz ve zararlı. Bir kere bu kadar sık antibiyotik kullandığınızdan, çocukta hiç bakterilere karşı antikor gelişmemiş . Ayrıca yabancı bakterile ilk siperde karşı koyan "probiyotik bakteriler" de yok olmuş...Sizin her hastalığınız problemli olacak ve ilerde allerjiler çıkacak, Ventolinler, Flix.. lar dahada beter yapacak. Ne yapacaksınız. Dayanacaksınız, çocuk hasta olduğunda hiç ilaç vermeyeceksiniz. Hele antibiyotik asla vermeyeceksiniz. Sadece limonlu bal, serum fiz. ve Coldmix kullanın. 1-2 ateşli hastalıktan sonra çocuğunuzun eskisi kadar sık hasta olmadığını göreceksiniz.
|
 |
tuna77
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 16:01 |
DR BEY... PEKİ TERLEDIGI ZAMAN NE YAPACAGIM ABARTMIYORUM YANI VUCUDUNA GIYSILERINE SU DOKULMUS GIBI ISLANIYO ELIMI TENINE DEGDIGIM ZAMANDA BUZ GIBI... GECELERI YATTIGINDAKI DAKIKALAR SUREK ÖKSURUGU ICIN VE GECMEYEN GENIZ AKINTISI ICIN NE YAPACAGIZ... DEDESI VE HALASINDA EPILEPSI VAR ATESI 39,5 GECTIGI OLUYOR COCUGUMUZUN HAVALE GECIRMESINDEN KORKUYORUZ. DAYANACAKSINIZ DEMISINIZ KENDIMIZIN UYKUSUZ YADA YORGUN OLMASINDAN ASLA SIKAYET ETMEDIK ETMIYORUZDA AMA ÖKSÜRÜKTEN UYUYAMAYAN BOGAZINA BALGAM (AFEDERSINIZ) YAPISMIS COCUGUN MORARIP NEFES ALAMAMASI NORMALMI YANII... 4 YILDIR ONCA DR. GITTIK UNIVERSITE HASTANESI DAHIL TUM ILACLARI BOSAMI VERDIK YANI COCUGUMUZA COK UZULDUM YAZINIZI OKUDUGUMDA BAGISIKLIK KUVVETLENDIRICI YADA GRIP NEZLE SINUZUT GIDI HASTALIKLARDAN KORUYUCU BITKISEL BIRSEYLER YOKMU... BIRDE EN COK BAL VE LIMON KULLANIN DIYORSUNUZ NEYE IYI GELECEK BU BAL+LIMON SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM
|
77
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2009 Saat 17:33 |
Öncelikle benim eski mailleri bir okuyun. Ayrıca yazarlar bölümünde benim bu hususta yazılmış makaleler var, onlarıda bir okuyun. Sizin sıkı bir eğitimden geçmeniz gerekiyor. Ateş ile ilgili makalede de göreceksiniz, havale ateş yükseldikten sonra gelmez. Aniden ateş yükselirse gelir. Bunlardan sonra anlamadıklarınızı konuşalım...
|
 |
tuna77
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2009 Saat 15:13 |
DR BEY HASTALIKLARI VE ÖNERILERINIZI OKUDUM COGUNU... TERLEME KONUSUNU NASIL YAPACAGIMI ANLAMADIM... OGLUM UZERINE SU DOKULMUS GIBI TERLIYOR BU DURUMDA SIRTINA VE GOGSUNE HIC BIRSEY KOYMAYACAKMIYIM O ISLAKLIK TENINE DEGDIGINDE RAHATSIZLIK VERMEZMI YADA HASTALIK YAPMAZMI? KOYU GENIZ AKINTISINI NASIL KESECEGIZ O KONUDADA YARDIM LUTFEN. BIRYERDE OKUMUSTUM TUZLU SU YAPIP BURUN SPREYI ILE GUNDE BIR KAC KEZ COCUGA UYGULAYIN DENIYORDU BUNU YAPMALIMIYIZ
KESKE YAZILARINIZI 4 YIL ONCE OKUSAYMISIM SIZIN GIBI DOKTORLARLA TANISIP DOGRU SEYLERI UYGULASAYMISIM YAVRUMA CEVABINIZDAN BERI COK UZULDUM AGLADIM BEN NE YAPTIM DIYE. BIRDE ATESI 38 DEN YUKSEK OLMADIGI SURECE OKSURUK HIRILTI NE OLURSA OLSUN ILAC KULLANMAMALIYIZ OYLEMI YANLISMI ANLADIM ACEBA SAYGILAR
|
77
|
 |
tuna77
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2009 Saat 15:17 |
BIRDE DR BEY ALLERJİL ÖKSÜRÜK DİYE BİRŞEY VARMI 4 YAS ÇOCUK ICIN VARSA BU DURUMDA NELER YAPILABİLİR OGLUMUZ ÖKSURDUGUNDE BAZAN BOGAZINA BALGAM TAKILIYO BUNU FARK EDIYORUZ ONU CIKARTANA KADAR OKSURUK KESILMIYO BAZANDA NEFES ALAMAYIP MORARIYO SANKI O ANDA YUZUNE UFLEDIGIMDE DUZELIYO TERLI OLDUGUNDA ÖKSÜRÜĞÜ DAHADA COK ARTIYO. BALGAM SÖKÜCÜ OLARAK NE YAPILABILIR YADA VARMIDIR BOYLE BIRSEY
EGITIMLERINIZE COK IHTIYACIM VAR GERCEKTEN COK TESEKKURLER EDIYORUM HERSEY ICIN
|
77
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 27 Şub 2009 Saat 17:13 |
İlaçlardan mümkün oldukça uzak durun. Terlemek, genetik olarak bazılarında aşırı miktarda olabiliyor. Terlemenin veya terinin üzerinde kurumasının bir zararı yoktur, böyle hurafelere inandığınız için, dertleriniz hiç bitmez. Rahat olun. Askere gittiğindede sende arkasındanmı gideceksin? "-aman onbaşı, oğlum çok terledi sırtına bir ter bezi koyayım-" mı diyeceksin!!. Öksürüğü için sakın ilaç kullanmayın, öksürük kesici ilaç verdikçe daha kötü olacaktır.
|
 |