Merhaba Kadir bey, aynı konudan devam etmek istedim.
kızım 6.5 aylık oldu.. ek gıdalar geçtik hatta gunluk sebze çorbasına et koymaya da başladık. 3 sorum var size;
1. kızım zor kakasını yapıyo tane tane yapıyo dyebilirim.bacaklarını hafif havaya kaldırarak ıkınıyo. ama yapamıyo. dün gliserin fitil verdim. bir süre sonra çoka z ve açık renk sanki azcık beze bulaşmışl gibi kakası çıktı. fitille beraber. belki erken fitili çıkartı diye yeniden denedim. birşey çıkmadı. sadece fitil çıktı. yani kabız değil mi anlamadık. babası da "demekki yedikleri yarıyo" dedi

sütlü pirinç maması veriyodum ve çorbasına patates ekliyordum. kestim bunları. ben mi yanlış anlıyorum ıkınmalarını acaba?
2. yazdığım gibi sebze çorbasına artık et eklemeye başladık. günlük 20 gr yeterli mi, artırmalımıyım ilk olarak bugun başladık. ayrıca kırmızı mercimek verebilirmiyim? gaz sorunu olur mu?
3. bugun yine burnunun aktığını gördüm. hatta öğlen uykusundan uyandıracak şekilde tıkanmıştı. bunu yazarken de ağlayarak uyandı. dikkatimi çekti 2 diş çıkarttı. ve her birini çıkarttığı zaman da böyle hastalanmıştı. diş çıkaracağı zaman hastalanabilir mi? gece üstünü açıyo, yapabildiğim kadar örtuyorum. kışlık tulum giydirmeye başlamalımıyım? giydirirsem de yeterli olur mu, ayrıca battaniye örtmek gerekirmi?
şimdiden teşekkürler..
Düzenleyen *canımkızım* - 29 Eyl 2009 Saat 23:11