Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğlence / Hobi / Sanat > Burçlar ve Astroloji > Aslan
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - aslan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuaslan

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009
Konum: Kayseri
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Konu: aslan
    Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 12:37
Benim kızım aslan burcu, özelliklerini tam bilmesem de bildiklerim tutuyor Wink Mesela önder olmayı ve emir vermeyi çok seviyor Tongue
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Kayıt Tarihi: 03 May 2007
Konum: Yaseminin Kalbi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 12:38
bende aslan burcuyum ama çok  anlamam .. anlayan ve aslan burcunun özellikleri hakkında beni bilgilendirecek arkadaşları topiğime bekliyom LOLLOLLOLLOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9950
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 13:26
İşte buLOLLOLLOL ben de Aslanım. Aslan aslana yakışır Zehra'cımLOLLOLLOLLOLLOLLOL
 
 
Liderlik birinci özelliğidir aslanların. Orman kralı hesaabıLOLLOL
Süsü püsü çok severler.
Parayı severler. Harcamayı da severler.LOLLOL
Buraya kadar ikimize de uyuyor şekerimLOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 13:31
bende aslan burcuyumSmile
12 ağustos doğumluyum kızımda aslan
evde iki aslanla başetmek eşim bakımından oldukça zorLOL
aslanlar bonkördür.
lüksü ,süsü püsü,ihtişamı çok severler
aniden parlayıp çabuk sönerler.yani kükremesi meşhurdurLOL
sıcakkanlıdır,sevimlidirPig
ailesine bağlıdır.evcimendir yani
sadaktlidir
insanlara çabul inanır,çok çabuk kandırılır malesef.
iyi niyetlidir.
güçlüdür.
yıldızı güneştir.kraliçe burçturLOLLOL 
daha ne olsunLOLLOL
 
 
 
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 13:42
benim kızımda aslan burcuPig
benimkiside dediği olsun istiyorTongue
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008
Konum: SılayaHasret :(
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 13:48
Kevserle 1 dk arayla açmışsınız konuları LOL
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9759
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 18:24
bene bi r aslan burcuyum hemen ekleyeyim özellikleriniLOL

Aslan Burcunun özellikleri


temmuz 23 - ağustos 22


İdareci Gezegeni: Güneş

Elemanı: Ateş

Karakteri: Sabit

Cinsiyeti: Erkek

Uğurlu Gün: Pazar

Uğurlu Sayı: 1

Uğurlu Renk: Turuncu, Altın Sarısı

Uğurlu Taş: Sarı Topaz, Kaplan gözü, Akik

İdare Ettiği Organ: Kalp, Dolaşım sistemi ve Omurilik

Olumlu Özellikleri: Eliaçık, Yaratıcı, Örgütleyici, Yüce gönüllü

Olumsuz Özellikleri: Kabadayı, Hoşgörüsüz, Sabit fikirli

Anlaştığı Burçlar: Koç, Yay, İkizler, Terazi

Anlaşmadığı Burçlar: Boga, Akrep

Zıt Burcu: Kova (Zıtlaşarak anlaşır)

Aslan Burcu tiplerini tanımak genelde çok kolaydır. Gösterişli ve alımlı tavırlarıyla hemen dikkat çekerler. Görünümleriyle dikkat çekmeyi başaramazlarsa, bu kez davranışlarıyla dikkat çekmeye çalışırlar ve de mutlaka başarırlar. Aslan Burcunda doğanlar çevrelerinin hayranlarıyla dolu olmasına bayılırlar. Heyecanlı, güleryüzlü, çevrelerinde bulunan her şeye ışık getiren tavırlarıyla son derece cazibeli tiplerdir. Aslanlar (Doğum anında başka bir etki yoksa) son derece çalışkan ve hedeflerine ulaşmayı başaran tiplerdir. Tabii hedeflerinin ne olduğunu anlamışsınızdır sanırım. Onların biricik hedefi çok para kazanmaktır. Aslında istedikleri paranın kendisi olmayıp onunla satın alacakları pırıltılı hayat ve lükstür. Evet, Aslanlar lüks ve gösterişe son derece düşkündür. Bunu sağlayabilmek için de çok çalışır ve başarır. Ve de yaptıklarıyla övünür. Doğruyu söylemek gerekirse, pek de haklıdır. Aslında ne kadar övünse azdır. Tipik bir Aslan’ın doğasında te
mbel ve gevşek bir taraf olabilir. Fakat, istediğini elde etmek için çalışması gerektiğini bilir ve müthiş bir enerji ortaya koyar. Tabii bu arada sevmeyi, sevgisini göstermeyi de bilen, cömert biridir.

Lüks ve kaliteli her şey Aslan Burcu’na hitap eder. Bazen gereğinden fazla baskıcı ve sert olduğu için kendine olmayacak problemler yaratabilir. Ayrıca sürekli önde ve gözde olma dürtüsü yorucu ve enerji tüketen bir durumdur. Bu tavrın altında ise, sevgi dolu ve sevilmeyi bekleyen çocuk ruhlu biri vardır. Ancak istedikleri olmadığı zaman, baskı kuran biri olmak yerine yüce gönüllü ve muhteşem biri gibi davranırsa hayatta daha başarılı olabilir.

Zodyak'ın en fazla insanları ve olayları yönetme arzusu duyanları bu burçtan çıkar. Şayet aksini gösteren etkiler yoksa, Aslan Burcu tipleri Atak, Gözüpek bir liderdir. Sosyal ilişkiler ve aile ilişkileri onun için çok önemlidir. Gözle görünür bir yoğunluk ve ciddiyetle yaşar. Karizmatik ve güçlüdür. Aslan tipleri, kendini ispat edip yeteneklerini ortaya koyabileceği, böylece kendini en fazla gösterebileceği
işlerde başarılı olur. Sıkıcı işlere gelemezler. Dinlenmeden çalışırlar ama eğlenceye de vakit ayırmayı başarırlar.

Arkadaşlarının ve ailesinin her konuda kendisine ihtiyaç duymasını bekler ve bunun enerjisi ile güçlenirler. Aslanlar kuşku dolu ilişkilere girebilirler ve ikiyüzlülüğü geç teşhis edebilirler. Arkadaşlarını ve kendilerinden yardım isteyenleri sürekli desteklerler. Aslan Burcu bir iş ortağı olarak başarılıdır fakat, ikinci planda asla kalamaz. Bir Aslan’ı asla yönetemezsiniz. O daima birinci olmak zorundadır. Yoksa hasta olur. Övülmeye, poh pohlanmaya, alkışlanmaya ihtiyacı vardır. Tabii onun bu zaafından yararlananlar da çevrelerinde dolanırlar. Bir Aslan bunun farkında olsa bile övülmekten çok hoşlandığı için kendini hoş sözlere bilerek bırakabilir. Tıpkı dalkavuk besleyen bir kral edasıyla dolaşır. Tabii bu arada onun bu zayıflığından yararlananlar yüzünden zor durumda kalabilir.

Cinsellik açısından Aslan koruyucu biridir. Dürüst davranışlar bekler. Kendi bağımsızlığından ise, ödün vermez. Yaradılıştan sağlam yapılı olan Aslan'lar çabuk iyileşirler, hastalıkları önemsemezler. Öylesine açık sözlüdür ki, uyumlu diye anılması güçtür. İhtiraslı tutumu davranışları ile örtüşür. Hiç bir konuda yüzeysel olanla y
etinmeyen araştırıcı bir tutumu vardır.



ALINTI





Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9759
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2010 Saat 18:25
ASLAN BURCU Özellikleri: Kendinden emin, güvenli, dinamik, güçlü, otoriter, hükmedici, canlı, etkileyici, asil, onurlu, gururlu, övgü bekleyen, mert, cesur, lider, cömert, yaratıcı, abartılı, sevecen, neşeli, sıcakkanlı, mağrur, kendine dönük, inatçı, diktatör, kendini beğenmiş, büyüklük kompleksi, ukala, küstah, çocuksu, dikkat çekmek isteyen.

Aslan burcu ateş elementidir ve sabit niteliklidir.
Ateş elementi özelliklerini yaratıcı ve kültürel alanlarda gösterir. İşi ne olursa olsun yaptığı işe kendi damgasını vurur ve hepsinde biraz gösteriş vardır. Ormanlar kralı Aslan' ın kendine olan sonsuz güveni sonucunda otoritesi her zaman ve her yerde geçerlidir. Aslan liderlik isteyen, örgütlenmeye gereksinme duyulan bütün işlerde başarılı olur. Aynı zamanda çok yaratıcı olduğundan yetenekli ressamların, yönetmenlerin, oyuncuların ve tasarımcıların burcudur.

Aslan burcu sabit nitelik taşıdığı için tutucu ve inatçıdır ve bir kere karar verdi mi bundan pek kolay vazgeçmez. Yapıcı fikirlere sahiptir ve tuttuğunu koparır. Büyük işlere kalkışır ama ayrıntılarla arası iyi değildir. Ufukları geniştir, büyük düşünür bu da onun cesaretini gösterir.


Güneş tarafından yönetilen Aslan Zodyak'ın kralıdır. Güneş nasıl Güneş Sisteminin merkeziyse, Aslan da aynı şekilde her zaman odak noktası olmak ve tüm dikkatleri üzerine çekmek ister. Aslan insanı lider olmak için yaratıldığına inanır ve ona göre davranır. Güçlü kişiliği karşısında etrafındakiler çoğu zaman geriler. Gururludur ancak gurur duygusu başkaları üstünde baskı yaratabilir. Başkalarının yaşamını onlardan daha iyi düzenleyebileceğine inandığından, ancak karşısındaki de bunu böyle kabullendiği sürece her şey yolunda gider.

Aslan, Koç gibi doğuştan liderdir ama sabit guruptan olduğu için daha iyi örgütçüdür. Hayatta yerinin yetkili bir mevki, bir kuruluşun başı olduğunu sezgileri ile bilir. Yönetme ve liderlik etme isteğinde taleplerini hiçbir zaman küçük tutmaz. Kendisinin çok önemli olduğuna inanır. Bazen fazla küstah ve kibirli olabilir. Küçük dağları kendinin yarattığına canı gönülden inansa bile aslında çok iyi kalplidir.

Aslan'ın hükmedici davranışlarının altında aslında çok yumuşak bir insan vardır. Merhametli ve sıcakkanlıdır. Aslan kalbi ve aşkı yönetir. İçten, ateşli ve tutkuludur. Dramatik olaylara ve abartmaya bayılır, konuşması ve hareketleri dikkat çekicidir. Sevildiğini ve beğenildiğini bilmeye ve aynı zamanda övülmeye çok ihtiyacı vardır; ihmal edilirse morali çabuk bozulur. Onun size bağlandığı kadar, sizin de ona bağlı olduğunuzu bildiği sürece  sadık kalacaktır, ama ilginizi kaybederseniz, duyguları incinir ve teselliyi başkalarında arayabilir.

Dürüst, açıksözlü, merttir ve asla arkadan vurmaz ama aldatılırsa affetmez. Koç burcu gibi agresif değildir ancak gururu kırılırsa öfkesini kontrol edemeyebilir, feci şekilde patlayabilir ve saldırabilir. Bu patlamanın ardından hiçbir şey olmamış gibi davranacaktır zira Aslan insanı kin tutmaz ve bağışlayıcıdır.

Aslan insanı güleryüzlü, neşeli ve eliaçıktır. Geniş bir arkadaş çevresi vardır. Gezmeyi, eğlenmeyi, gösterişli davetlerde ve pahalı restoranlarda boy göstermeye bayılır. Zevk için para harcamayı sever ve çoğunlukla harcamaları hesapsızdır. Lükse düşkündür. İstediklerini almak için büyük borçlara girebilir. Gösterişli giyinebilir, gösterişli bir arabası ya da havalı bir sevgilisi olabilir. Pahalı zevkleri vardır ve para onu amacına ulaştıran bir araçtır. Savurgan olduğu için parayı elinde tutamaz. Kendine güvendiğinden gelecekten korkmaz ve para biriktirmeyi düşünmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.