Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Prof. Dr. Benal Büyükgebiz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yardımınıza ihtiyacım var Benal hanım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyardımınıza ihtiyacım var Benal hanım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 549
Mesajın Direkt Linki Konu: yardımınıza ihtiyacım var Benal hanım
    Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 15:35
MERHABALAR..öncelikle ço güzel ve faydalı bir iş yaptığınız için sizi kutluyorum. oğlum 5 aylık. 19 ekimde kaka yapmasında problem var diye dr a götürdük. gelişimi iyi dedi. sadece anne sütüyle besleniyor ama kaka yapamadığı zaman çok rahatsız oluyor ve ben de fitille uyarmak zorunda kalıyorum ve kahve rengi yeşil aras su gibi yapıyor ve kötü kokuyordu. gaita tahlilinde mukus ve lökosit çıktı. mukuslu bölgelerde 30 un üzerinde lökosit görüldü. dr dizanteri dedi ve flagin + antibiyotik iğne vedi.0.5 mg 6 tane oldu.düzelme olmadı. her gece 24 ila 01 civarı çıldırmış gibi ağlayarak uyanıyor ve hiçbir şekilde sakinleşmiyor. en son inek sütü alerjisi olabilir dedi.ilacı ve iğneleri boşuna verdik.Unhappy15 gün bana diyet verdi.süre dolmadı.öyleyse ek gıda ya başlayınca inek sütü ve eti yediremeyecek miyim ve alerji olduğunun kesin tanısı gaitada mukus ve lökosit görülmemesi midir?çook çok teşekkürler..
Yukarı Dön
benalbuyukgebiz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1788
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 19:13
Merhaba...
İnek sütü aallrj ise bir süre inek sütü ve süt ürünleri kullanmayacaksınız. Kimi çocukta ete karşı allerji olmayabiliyor. Genellikle de olmaz. Et yedirip yedirmeyeceğinizi zaman gösterecek. Ama doktorunzun yaklaşımını çok benimsemediğimi söylemeliyim. Sevgiler...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.