|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslım ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Gönderim Zamanı: 13 May 2010 Saat 10:58 |
doktor bey serum fizyolojik sağlık bakanlığı tarafından toplatılıyormuş ben oğluma çok fazla kullandım burun tıkanıklığı için zarar mı verdik çocuğa şimdi ne olacak
|
|
![]() |
|
duru almira ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() |
bende kullanıyorum serum fızyolojık bı zararı warmı yardımcı olursanız sewınırım
|
|
![]() |
|
frezya ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şub 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() |
Toplanan tüm serum fizyolojik solusyonlar değil arkadaslar sadece Şifa Kimya İlaç Kozmetik
|
|
![]() |
|
sdts ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 98 |
![]() |
arkadaşlar bende spreylerden kullandım 2 şişe kadar
ve oğlumun 3 kez uykuda çok şidetti burun kanamsı oldu :( acaba onların bi etkisi olmuş olabilirmi..
haftaya kbb götürcem hatta randevu aldım..
|
|
sdts
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118312 |
![]() |
Yurt disindayim, konu bana biraz yabanci ... Bizim kullandiklarimiz,"Gifrer" ve ''Tonimer''de bir problem olacagini zannetmem...Bahsi gecen firma ve o serum fiz. hic duymamistim...Neticede, bildiginiz tuzlusu temiz ve saf olduktan sonra bir zarari olmaz..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|