Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - geçmeyen bron$it :((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgeçmeyen bron$it :((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1068
Mesajın Direkt Linki Konu: geçmeyen bron$it :((
    Gönderim Zamanı: 25 May 2010 Saat 23:58
merhaba kadir bey...

benim kizim yakla$ik 2haftadIr hata biraz fazladIr ....geçmeyen bir öksürük hIrILtI ve burun akIntIsI var....doktor'a gittim bron$it dedi ilaç verdi antibyotik ve öksürük $urubu ve buruna pi$ pi$ verdi...kullandim bunLarI ve ayrIca kineci masaj yaptI 4seans ama geçmedi bu halde halen devam ediyor ...ne yapacagimi $a$iyorum yarIn doktora götürsem yine ilaç vercek ba$ka bi$i yok...sizin bildiginiz bi$iler varmi geçmesi için?bu belki 4üncü bron$iti 10aydIr neyi yalni$ yapiyorum anlamadim benConfusedburalar genelde hep soguk ...ondanmi kaynaklaniyor bilemedimConfusedyardimci olursanIz sevinrim t$k ederim....
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118914
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2010 Saat 20:45
Bu tip doktorlarin hic '' GRIP'' tanisi koyduklari gorulmemistir...bronsit allerjik bir rahatsizliktir ve antibiyotik gerektirmez...zaten antibiyotige ragmende gecmemis...Insan temasini azaltin ve bizim ''nezle tedavileri'' ni uygulayin, eski mailllere  bakin.
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 11:28
dün doktora gittim asTIm oldugunu söyledi...Confused geçmeyen bir bron$it oldugu için ve dogdu dogali sürekli tekrarladigi için...tedavi görecek...

Düzenleyen ELa-m - 27 May 2010 Saat 13:28
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2010 Saat 22:00
Zaten tezgah bu sekilde isliyor.. Bunun arkasindan Nazonex veya  Filxotide baslayacaklar, bunlar kortizonlu oldugundan vucudun viruslere tepkisi baski altina alinacak ve sahte bir rahatlama goreceksiniz..Ama hcbir zaman ilaci kesemeyeceksiniz ve doktordan cikamayacaksiniz... Hakiki bir astim'da ates, oksuruk yoktur. Sikintili nefes VERME vardir...Nefesi rahat alir, verirken sikintili ve hiriltilidir. Nefes verme nefes almadan daha uzundur.   Bu arazlar yoksa  Astim degildir.Tuzaga dusmeyin.
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 May 2010 Saat 10:58

sagolun doktorum...ate$ yok...ama öksürük çok fazla...evet dediginiz gibi 2tane bomba verdi 1'i kortizonlu Unhappyne yapacagimi $a$iriyorum...geçmen bir öksürük ve 10ay'da bir kaç kez yenileyince öyle te$his koydu kadInConfusedbirakip kendiliginden geçmesinimi bekleyeyim sizce?siz ne önerirdiniz ?

çok sagolun...
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 May 2010 Saat 06:10
Eski maillere bir bakin, 2 seneden beri bu konuyu isliyoruz, hep ayni tezgah...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.