İyi çalışmalar hocam,
Benim 26 aylık bir kızım var. Kilosu 12.5, boyu 88. Fiziksel gelişimi iyi diyor doktorumuz. benim size iki sorum olacak.
1) Kızım 1 yaşında kelimeler söylemeye 18 aylık olunca cümle kurmaya başladı ve şu anda gayet güzel konuşuyor ve verilen direktifleri anlayıp yerine getirebiliyor.Yalnız kızım benim söylediğim herşeyi tekrar ediyor. çok karışık cümleleri bile tekrar edip onları daha sonra yerinde kullanabiliyor. Bu durum başta beni çok endişekendirmedi ancak herkes papağan gibi olduğunu söyleyince doktorumuza sordum. O da bana otistik çocuklarda bu durumun olduğunu ama kızımın böyle birşeyi olmadığını ancak kayıt yaptığını söyledi. bir de sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum.
2) 1 ay önce şehir dışındaydık ve kızım hastalandı. Sabah uyanınca nefesi kesilircesine öksürüyordu ancak gün içinde öksürmüyordu.Ben orada bi doktora götürdüm ve geniz eti olabileceğini söyledi ve film istedi. bende filmi çektirdim tabi bu kadar işkence vereceğini düşünmeden. Sonucunda doktor kızımda çok az bir geniz eti olduğunu ancak ilaç tedavisi ile geçeceğini söyledi. Bize antibiyotik ilaç ve sprey verdi. Bu arada o zamana kadar hiç antibiyotik kullanmamıştık. kızımın hastalıklarını çok ateşi olsa dahi sizin yöntemlerinizle tedavi ettim. Fakat kızım antibiyotiği içemedi her defasında kustu. Bende vermedim. Sonra kendi doktorumuza filmleri gösterdim ve O da 4 yaşına kadar her çocukta geniz eti olabileceğini söyledi ve ilaçları kesti. sizce hangisi doğru?
Hocam biraz uzun oldu ama görüşleriniz benim için çok önemli. şimdiden teşekkürler