Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ASI YERI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumASI YERI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Konu: ASI YERI
    Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 00:59
HOCAM MERHABA KIZIM 18 AYINI BITIRDI.CUMA GUNU ASIMIZ VARDI SAGLIK OCAGINDA AGIZDAN DAMLA VE KOLDAN ASI.ASIYI OLDUGUMUZ GUN SORUN YOKTU SABAH USTUNU DEGISTIRIRKEN ASI YERI VE ETRAFININ KIZARDIGINI GORDUM.AKSAMUSTUNE DOGRUDA KIZARAN YERIN SISTIGINI GORDUM.AZ ONCE KIZIMI UYUTMAK ICIN YATTIK ASI YERINI KASIMAYA CALISTIGINI GORDUM GIYSISININ USTUNDEN BILE SICAK VE ASI YERININ COK SERTLESMIS OLDUGUNU FARKETTIM SIMDI UYUDU AMA HOCAM BISEYMI OLDU ACABA NIYE O KADAR SERT VE SICAK NE YAPMAM GEREKIYOR BOYLE BIR DURUMDA COK TEDIRGIN OLDUM SUAN.GECICI BIR DURUMMUDUR.BIRDE KOLUNU COK RAHAT OYNATIYOR ONDA BIR SORUN YOK YANI.KILOMUZ 10.600 BOYUMUZDA 82 CM GELDI HOCAM GELISIMIMIZ NASIL GIDIYOR.CEVAP ICIN SONSUZ TESEKKURLER
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 13:58
Aşıyı,  adale içine ( hemde derine)  yapacakları yerde, "deri altına" yaptıkları için böyle reaksiyonlar oluyor..5 li Karma  aşılarının mutlaka, adale içine ve derine yapılması gerektiğini  öğreneceklerine asla inancım yok..  
Yukarı Dön
FILIZ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 58
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2010 Saat 14:25
HOCAM NE OLACAK SIMDI ASIMIZ TUTMAYACAK MI KOLUNDA BIRSEY OLACAKMI BU SABAH DA SERTLIK VAR NE YAPSAM ACABA GELISIMI ICINDE YORUM YAPARSANIZ COK SEVINIRIM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2010 Saat 10:20
Hayır, bir şey olmayacak, aşı tutacak, sadece çocuk ızdırap çektiği ile kalacak, sağlık kuruluşları da asla bu işleri öğrenmeyecek ve sizin gibi daha pek çok aile bana şikayet yazacak... Her aşı kutusunun üstünde deri altına  veya adaleye yapılması gerektiği yazılıdır, ama bizim sağlıkçılar asla okumazlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.