Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yumurta yemiyor...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumyumurta yemiyor...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hndncndn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Konu: yumurta yemiyor...
    Gönderim Zamanı: 07 Eki 2010 Saat 23:00
Hocam kızım 14 aylık olmak üzere. Kızım son 2 aydır  kahvaltısında yumurta yemiyır, önceleri kahvaltı karışımının içine ekliyordum yiyordu, sonra tek tek vermeye başladım. Böylede yiyordu. Fakat 1 ay evvel birden iştahsızlaştı ve öyle de gidiyor. Yomurtayi ne yaptıysam yediremiyorum, görünce öğürüyor. Çorbasına kattım ama hoşlanmadı. Bi komsum yumurtanın sarısını çiğ olarak sütüne katmamı söyledi. Çiğ yumurta zararlı diye bunu yapmayacağım ama yumurtanın yerini ne ile doldurabilirim. Kızım ortalama her ay hasta olduğu için bir türlü yeme-içmesini düzene sokamadım. Çok hassas oldu. Kapuska bile yiyen çocuk öorbalarda bile çok seçici... Çorbalarına et katmaya, tavuksuyunu dondurup yemeklerine eklemeye gayret ediyorum. Beyaz peynir de aynı şekilde. Yeniden kahvaltı karışımına dönmek istemiyorum. Ne yapmalıyım, bana ve benim gibi olan arkadaşlara yardımcı olursanız sevinirim...
hndn
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118962
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eki 2010 Saat 12:51
Hiçbir zaman, hiçbir çeşit yumurtayı çiğ vermeyin, et yiyen bir çocukta yumurta yemesi şart değil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.