vaktiğinizi ayırdığınız için çok tşk ederim kadir bey güdüz en fazla 1saat uyur sadece onun dışında hep huzursuz sürekli kucamda hep sustyrmaya çalışıym saat ,2,3 yok uytamıyruz çok sıklıgan hiçbir oyuncağı ile 2 dk fazla oynamıyor.kakası sarı renkli yeşil olmuyor çok nadir,su içiyor veriyorum,kalabalğada girmiyoruz gurbetteyim tek bakıyorum ,evimiz çok sıcak değil gecelri daha serin oluyor evet bazen az ter oluyor ama sıkı değil kat kat giydirmiyorm,benimkine benzer bütün soruları okudum cvplarınıza bakıyorm inanın 10 saat uyusun gece kalkmasın demiyrum 7 saate bile razıyım ama yok her saatte 1 kalkıyor ve ayakda bile salanmak istemiyor salıcakda gece 3,4 kadar uydu diyorm yatağına bırakıyorm yok hemen ağlıyor geri salncaga ve sürekli salanacak artık dayanacak gücüm kalmadı ve 6 yaşında bi kızım daha var hiç ilgelenimiyorm neden ağlıyor nasıl dayanıyor ben dahil alt üst komşularım şaşırıyor malüm ağlama seslerini duyuyorlar napacam kadir bey bi umut bekliyorm tekrar ilgilendğinz için saolun