Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇOK AĞLIYOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇOK AĞLIYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dilek83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Konu: ÇOK AĞLIYOR
    Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 13:03
İYİGÜNLER KADİR BEY BENİM 7,5 YLIK BİR KIZIM VAR DOĞDUĞU GÜNDEN BERİ AĞLIYOR ÇOK HUZURSUZ VE ASLA 1 SAATTEN FAZLA UYUMUYOR VE AĞLIYARAK KALKIYOR ŞU ANA KADAR 5 DR İTTİM HERYERİNE BAKILDI AMA TEK BULDUKLARI GAZ SANCISI ÇEKİYORDUR DİYOLAR.HİÇ UYUMAK İSTEMİYOR VE UYUSADA 1 SAATTE YARM SAATTE AĞLIYARAK KALKIYOR ARTIK DAYANAMIYORUM HERKES DİYOR KESİN Bİ YERİ AĞRIYORDUR AMA YAPMADIĞIMZ ŞEY KALMADI UYUMUYOR GÜNDÜZDE EN FAZLA 1 SAAT YANİ 24 SAATE 7 SAAT ANCA UYUYOR GERİ KALANDA HEP AĞLIYOR LÜTFEN YARDIMCI OLUN BAŞINIZI AĞRITTIM KUSURA BAKMAYIN :((
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2010 Saat 16:10
"-Kesin bir yeri ağrıyordur-" diyebilmek için, uyanıkkende ağrısının olması lazım.. Uyku saatleri haricinde hiç ağrısı olurmu??  1-Gaz sancısı olabilirmi?? Bu ayda artık olmaz. O iş ilk 4-5 ayda olur geçer. Gündüz az uyutun, odası çok sıcak olmasın, ve üstüde çok giyinik olmasın. Başını ellediğinizde, elinize terli gelmesin. 2- Çok yediğinden olabilir, o zamanda kakası "yeşil" renk alır. 3- Gündüz çok kalabalığa giriyorsa, çok elleniyor ve hırpalanıyorsa olabilir. 4- Susadığı için yapabilir, su teklif edin, bakalım alacakmı?
Yukarı Dön
dilek83 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2010 Saat 23:16

vaktiğinizi ayırdığınız için çok tşk ederim kadir bey güdüz en fazla 1saat uyur sadece onun dışında hep huzursuz sürekli kucamda hep sustyrmaya çalışıym saat ,2,3 yok uytamıyruz çok sıklıgan hiçbir oyuncağı ile 2 dk fazla oynamıyor.kakası sarı renkli yeşil olmuyor çok nadir,su içiyor veriyorum,kalabalğada girmiyoruz gurbetteyim tek bakıyorum ,evimiz çok sıcak değil gecelri daha serin oluyor evet bazen az ter oluyor ama sıkı değil kat kat giydirmiyorm,benimkine benzer bütün soruları okudum cvplarınıza bakıyorm inanın 10 saat uyusun gece kalkmasın demiyrum 7 saate bile razıyım ama yok her saatte 1 kalkıyor ve ayakda bile salanmak istemiyor salıcakda gece 3,4 kadar uydu diyorm yatağına bırakıyorm yok hemen ağlıyor geri salncaga ve sürekli salanacak artık dayanacak gücüm kalmadı ve 6 yaşında bi kızım daha var hiç ilgelenimiyorm neden ağlıyor nasıl dayanıyor ben dahil alt üst komşularım şaşırıyor malüm ağlama seslerini duyuyorlar napacam kadir bey bi umut bekliyorm tekrar ilgilendğinz için saolun

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ara 2010 Saat 12:15
Belkide çocuğun hakikaten bir sıkıntısı var... İyi bir yerde tekrar bir gösterin. İdrar tahlili yapılmadı ise, yaptırıp bana yazabilirsiniz. Uzaktan olunca bazan çaresiz kalabiliyorum..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.