merhaba doktor bey. bugün size aslında iki tane soru sormak istiyorum. birincisi illiadin pediatrik damlayla ilgili. eşimi damlayı alması için gönderdim eczacımız bebekler için kullanılan 'illiadin MERCK' diye bir damla vermiş.pediatrik yazan büyükler için demiş.forumu aradım ama ilgili bir şey bulamadım.illiadin merck i kullanalımmı yoksa pediatrik yazanımı almalıyız?
ikinci sorum ise nasıl soracağımı pek bilmiyorum ama anlatmaya çalışayım. benim şuan 20 aylık bir kızım var. yaklaşık 10. ayından itibaren zaman zaman kasılmaları oluyordu özellikle emerken başladı. kendini iyice sıkıp terleyerek rahatlıyordu.ve halen daha devam ediyor. bu aralar özellikle dahada arttı.uyurken bize sarılıp, yada oyuncaklarına sarılıp aynı şekilde gözlerini kapatıp terliyor ve akabinde uyuyor yada bir süre sonra kalkıyor.bunu bir doktor cinsel bir takım şeylerin farkına varmış ve rahatlama yöntemi olarak kullanıyor dedi ayrıca başka şeylerde anlattı ama ben bir türlü ihtimal veremiyorum ve nasıl vazgeçirebileceğimizide bilmiyorum. bugün bu forumun psikyatr uzmanı özlem hanımın yazılarında böyle bir durumun var olabileceğini okudum ( mastrbasyon yaptıklarını) .şu an ne düşüneceğimi şaşırdım siz bu durum için ne söylersiniz, lütfen bizi bu konuda yönlendirebilirmisiniz. her hangi bir doktor veya uygulayabileceğimiz yöntemlerle ilgili fikrinizi almayı çok istedim.
değerli vaktinizi ayırırsanız çok mutlu olurum, iyi çalışmalar