|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() Gönderim Zamanı: 08 Şub 2011 Saat 12:44 |
meraba kadir bey.3 -4 gündür babamız grip olmuştu.bugünde kızımın burnu akmaya başladı beyaz akıntı.öksürük ve ateş yok.coldmix bal-limon ve tonimer kullanıyorum.iliadinde kullansammı.birde kızım hergün banyo yapr.hastayken banyo yaptırsam hastılığı ilerlermi.bunla ilgili önceki maillerinize baktım ama göremedim.heralde .cevabınız içinşimdiden teşkkürler
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 7519 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=15117&PID=449479&title=burun-tikanikligi
Geçmiş olsun canım eklediğim linkte hocamız banyo ile ilgili bir cevap yazmış yardımı olur iyi günler canım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|