Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - grip ve idrar yolları enfeksiyonu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumgrip ve idrar yolları enfeksiyonu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
çağandeniz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11
Mesajın Direkt Linki Konu: grip ve idrar yolları enfeksiyonu
    Gönderim Zamanı: 14 Şub 2011 Saat 17:19
hocam merhabalar 8 aylık bebeğimin burnu aktığı için 9 şubatta aile hekimine götürdüm peditus ve calpol verdi ayrıca bebeğimin göz altlarında doğuştan şişlik var bunun takibi için ertesi güne idrar tahlli istedi.peditus ve calpolü  bikaç gün kadar kullandık.
  11 şubatta idrar tahlil sonucundada lökosit 500 askorbik asit ise 20 çıktı.doktor idrar yolları enfeksiyonu var dedi ve erasef verdi.peditusa devam et dedi.bi arada 1 gün kullandık.peditus ve calpol kusturuyo dedim olmaz öle ya dedi.çocuk ishal oldu ve poposu ön tarafına kadar pişti.13 şubattan itibaren peditus ve calpol kullanmıyorum sadece erasef.
 bebeğimde ökdürük geçmedi hırıltılı olarak devam etmekte.öksürük için sıcak suya viks damlatıp odaya koyuyoruz ve zencefil pekmezle veriyoruz doğru mu yaptığımız?
bu arada bebeğimin kilosu 9 iken 8 buçuğa düştü.
çağanım
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118649
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2011 Saat 11:00
Peditus ile Calpol aynı ilaç, çocuk ondan kusuyor, yoksa zehirlenecek.. İlacların üstünü okuyun, ikisinde de 120mg. "Parasetamol" olduğunu göreceksiniz.. Götürüp o yazıları doktorun gözüne sokunki, öğrensin.. Bu iki ilaç ASLA yanyana verilmemelidir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.