kızım 8 aylık ve 2 aydır ek gıdaya devam ediyordu,günde 3 öğün gerisi anne sütü,anne sütü ana öğünü halen,kızım ek gıdayı daha çok bile seviyordu anne sütüne göre ama 2 gündür ek gıda yemez oldu,dün sadece yoğurt yedi yatarken ve sadece emdi,bugün yoğurdu da yemedi,günde 1,5 saatten 2 kere uyuyan bebeğim uykuya dalamz oldu bugün,uyuyor 20 dk,10 dk sonra uyanıyor ve de ağlayarak kalkıyor.bunu doymadığına bağladım ben.sütümün yeterli olduğuna inanmıyorum şu anda,6.aydan sonra azaldı,bu yüzden endişeliyim.sizce neden ek gıdayı bıraktı,iştahsızlıktan mı,diş çıkartıyor da.
2.sorum da yaklaşık 48 saat önce kafasına 1 karış mesafeden içi dolu sert plastik toplardan biri düştü,büyüklüğü pinpon topun dan biraz daha büyükve bıngıldağına yakın bir yere düştü,sert bir ses çıkmadı,ve de kızım ağlamadı,bir süre duraksadı oyuna devam etti,1kaç saat sonra da hafif kustu(ama zaten arada bir kusuyor beslendikten sonra )2 gündür sadece iştahsızlığı var onun dışında keyfi biraz az gibi,mız mız,acaba bişey olmuş mudur?bu tür çarpmalarda beyin hasar görür mü?eğer ki beyne bişey olduysa bu nasıl anlaşılur?teşekkürler...