Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lütfen yardım Kan değerleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumLütfen yardım Kan değerleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehmet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesajın Direkt Linki Konu: Lütfen yardım Kan değerleri
    Gönderim Zamanı: 25 Tem 2011 Saat 10:55
Günaydın Kadir bey; 3 yaşında bir oğlum var, 1 ay önce kanında iltihap var diye değerlerini size atmıştım. Normal olduğunu birşey olmadığını söylemiştiniz. Fakat 1 aydır sol diz kapağı çok ağrıyor, gece gündüz ağlıyor geceleri hiç uyumuyoruz haftanın 5 günü ağlıyor . Şehir dışındayken çok ağladığı için götürdüğümüz doktor boyunun uzadıgını başka bir doktor ise ciğerlerini üşüttüğünü söyledi. Ne yapacagımı bilmiyorum bebe asprini ver diyorlar ama size sormadan vermek istemedim ne yapmalıyım yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118782
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Tem 2011 Saat 09:54
Ne boyu ile, ne "üşütmekle" ilgili. Ciğerler nasıl "üşüyorsa" !!! Siz bir Ortopedi doktoruna danışın. Bazen haşarı çocuklarda çok zıplayıp, hoplamakla, "Aseptik Kemik Nekrozu" denilen hastalık grubundan biri olabilir.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.