Kadir Bey Merhaba
4 yaşındaki oğlum bu yıl okul başlar başlamaz hastalandı,geçen yıl ilk kez anaokuluna gitmişti ama biz doğru dürüst okula bile gidememiştik,şimdi daha ilk haftadan evde 39 derece ateşle yatıyor,ateş ve halsizlik dışında bişey yoktu ilk gün,gribal bi durum diye önemsemedim,hastalık şöyle gelişti,pazartesi gecesi ateşi 38,5 a çıktı,ertesi gün halsizlik iştahsızlık,sesi kısık hiç çıkmıyor,çıkarsa da balgamdan konuşamıyor,uyurken boğazından fokur fokur ses çıkıyor,o ses evin diğer ucundan bile duyuluyor,birde ayaklarım ağrıyor diyor,bugün cuma ateşi ara ara çıkıyor,sınıfında 6 kişi bu hastalıktan okula gelmiyor,kimi ağır geçirip hastaneye yatmış durumda,çarşamba doktora götürdüm boğazları çok kötü dedi,bize Bioment verdi,kan testi yapıp viral mi diye baksak dedim,boğaz enfeksiyonlarında o test bize yol göstermez dedi,hocam ben oğlumun rahatsızlığını viralse süresi dolmadan geçiremeyeceğimi biliyorum ama acılarını en aza indirmek istiyorum,4 gündür evde ayağa kalkamadan yatıyor,biraz kalksa yoruldum diyip geri yatıyor,balgam için limonlu bal biliyorum ama içiremiyorum,sizce antibiyotik işe yarayacak mı?