Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - anne sütü??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumanne sütü??

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlem13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 18 May 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesajın Direkt Linki Konu: anne sütü??
    Gönderim Zamanı: 17 Kas 2011 Saat 16:28
merhaba kadir bey
süt konusunda sıze danısmak ıstedım. kızım 19,5 aylık ve sutum az cıkıyor dıye kesmeye karar verdım.bır haftadır anne sutu vermıyoruz belki ınek sutune alısır dedık ama ne denedıysek olmadı.sutum son zamanlarda gunde 120 cc ye kadar dusmustu. acaba kesmesemıydım. 120 cc'nın bı faydası olurmu dıye sormak ıstıyorum oncelıkle.bır de ben 3 gundur sagmıyorum sutumu bugun tekrar sagmaya basladım cıkan sutu bebege vermemde bır sakınca olurmu.genelde kalmıs sut dıye duydugum ıcın sormak istedim.
tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119693
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2011 Saat 11:05
Ben hiçbir anneye "-sütünü kes-" demedim. Bir damlasının bile faydası vardır, yetmeyen tarafını diğer gıdalarla takviye edebilirsiniz. Anne memesi "inek memesi" değildir, biriktirme haznesi yoktur, dolayısı ile birikme , bekleme ve bayatlama  diye bir mevzu olamaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.