Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sterimar burun spreyi ve burun tıkanıklığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSterimar burun spreyi ve burun tıkanıklığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meltemg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: Sterimar burun spreyi ve burun tıkanıklığı
    Gönderim Zamanı: 23 Şub 2012 Saat 09:53
Kızım 2,5 yaşında ve anaokuluna gidiyor. 4 ayda 4 defa orta kulak iltihabı oldu. Hepsinin başlangıcı burun tıkanıklığıydı.Sizin forumunuzu yakın tarihte keşfettim. Şu an burnu tıkalı ve sizin tavsiyelerinizi uyguluyorum bu sefer. Öncelikle ballı limon veriyorum, akşamlarını taze sıkılmış 1 bardak meyve suyu veriyorum (elma havuç,portakal). Ve yatarken yastığına cold mix damlatıyorum. Gündüzleri kreşte kreş hemşiresine sterimar uygulattırıyorum. Sterimarı eczaneye sorduğumda serum fizyolojikle hemen hemen aynı olduğunu söyledi. Her gün kullanmamızın sakıncası olur mu?Yoksa serum fizyolojik mi kullanayım

Ve size çok çok teşekkür ediyorum bu sefer burun tıkanıklığını engellediğimiz için orta kulak iltihabı olmayacak inşallah.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119037
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2012 Saat 07:06
Hangisini rahat kullaniyorsaniz, hangisi ile cocuk daha az "huzursuz" oluyorsa, onu kullanin. Gun boyunca da istediginiz kadar (gerek oldukca) kullanin. Okumaya devam. Thumbs Up
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.