Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - polip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpolip

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bartus-n Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 05 Oca 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 79
Mesajın Direkt Linki Konu: polip
    Gönderim Zamanı: 14 Tem 2012 Saat 17:39

Merhaba Kadir Bey, oğlum eylülde 4 yaşında olacak. 1 buçuk yıldır kreşe gidiyor ve sürekli grip oluyor. Bu süre içinde birkaç kere de krup oldu. Son 3 aydır üst solunum yolu enfeksiyonu geçirmedi, ama yinede gece uyurken burnundan ses geliyor. bazen yetişkin bir insan gibi horluyor. Doktorumuz tek bir burun deliğinde polip olduğunu, daha çok alerjik çocuklarda görüldüğünü ama önemli olmadığını söyledi. Büyüyünce bir baktırırız ama şuan zaten yapılacak birşey yok dedi. Eylülde de Kbb ye gidip geniz eti var mı diye de baktırmamızı söyledi.

Eğer polip varsa bunun tedavisi var mı acaba Kadir Bey? Bir de, internette bir yerde polipin bazen kansere dönüşebileceğini okudum böyle bir risk var mı?
Cevabınız ve sabrınız için çok teşekkürlerKizBebek
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118362
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2012 Saat 23:17
Hele bir önce; "İliadin ped. burun damlasından kullanın. Günde: 2x1 her iki burun deliklerine ikişer damla (3 gün) . Sonucu konuşalım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.