Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku sorunu ve yüzde kızarıklık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku sorunu ve yüzde kızarıklık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nidaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Konu: uyku sorunu ve yüzde kızarıklık
    Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2012 Saat 22:50

hocam merhaba
öncelikle oğlum 5.5 ayında ve 6,650 kg da boyu 66 cm 
1- yüzünde 3-4 gündür isiliğe benzer kızarıklıklar cıktı bir türlü gitmedi yasadıgımız il serin sıcaktan isilik olma ihtimali bence düşük resim yüklemeye çalıştım ancak hata verdi tekrar denemeye çalışıcam
2- sürekli emmek istiyor en fazla 1  ----  1.5 saatte bir emziriyorum bukadar sıık emzirmek istemiyorum ancak emene kadar durmaksızın ağlıyor ne yapmalıyım çünkü sütün birikmesine izin vermiyor
kakası sarı bazende koyu yeşil renkte  yazılarınızda bu şekilde oldugunda doydugunun anlaşılabileceğini okumustum sürekli emme isteği neden olabilir
3- uyku sorunumuzda eklendi fe...um adındaki demir ilacını vermiyorum 1- 2 saat uyanık kalamıyor gün içinde sık sık uyuyor ve gece de aynı sekilde hem gündüz hem gece 1  -  2 saat uyanık kalıp
yarım saat ile  1.5 saat arası uyuyor demir ilacından olabilir mi yada 1 dişi cıktı diğer dişlerinin sıkıntısından dolayı  olabilir mi ayrıca çıkan dişide düz değilde çapraz çıktı sorun olurmu düzelirmi?
4- hocam diş lastiğini istemiyor elimi güzelce yıkayıp parmagım ile dişlerini kaşıtmam söylendi diş lastiğini almazsa dişinin kaşıntıısn geçmesi için  onuda istemiyor diş sancısının gecmesi için olan jellerden
alsam olurmu çünkü onunda çocugun bagışıklık sistemini güçlendirmediği bebek vücüdunun sancıya alışması gerektiğine dair duyumlar aldım oyüzden emin olamıyorum
5-  kusması bir türlü kesilmedi çok sıcaga alışmasın diye çok sıkı giydirmiyorum ama ayakları 2 corap 1 de patik giydirmeme ragman yinede buz gibi oluyor ve sanırım midesini üşütüyor çünkü sen sarı hemde acı kokulu
olarak kusuyor  ne yapabilirim üşüdüğünü ensesinden anlayabileceğim söylendi öyle yapıyorum  doğrumu?
6-  ek gıdaya tam baslayamadım çünkü su dahi içmiyor  suyu kasıklada biberonlada veriyorum yinede almıyor siz ne zaman baslanmasını tavsiye ediyorsunuz?
şimdiden teşekkürler hocam ...
Yukarı Dön
nidaaaa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eyl 2012 Saat 22:53

hocam olamdı yapamadım ancak gözlerinin altından burnunun üstü ve etrafı ile çenesine doğru  olan bölgeyi kaplayan  bir kızarıklık

Düzenleyen nidaaaa - 21 Eyl 2012 Saat 22:59
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2012 Saat 05:54
Boy iyide, 800 gram kadar eksigi var.
1- Eger yuzdeki dokuntu; kelebek kanadi gorunumunde ise, 5. Hastalik olabilir, onemli bir hastalik degil, kendiliginden gecer. Geri kalan ihtimaller, isilik dahil onemli degildir.  
2- Hernekadar arada bir yesil kaka yapiyorsa da, kilo eksigi nedeni ile, kutu sutlerinden bir teklif edin bakalim alacakmi.
3- Bu yasta Ferrum cok gereksiz. Dis sikinti vermez, kim uydurdu ise iyi sallamis. Sut dislerinin cikis sekli onemli degildir, cogu kimsede zaten oyle cikar, sonra duzelir.
4- Bunlarin hepsi palavra, bunlarla bagisiklik sisteminin en ufak bir baglantisi yoktur, resmen uyduruyorlar. Sut disleri icin hicbirsey yapmaniza gerek yoktur.
5-Elleri ayaklari cok terlediginde de buz gibi olur. Mide usumesi diye bir sey yoktur. Ensesinden, asiri terletip ve bu terin buharlasmasi ile olan serinligi anlarsiniz. Sacma sapan bir iddia.  
6- Once sut deneyin, almiyorsa, bosuna diger gidalari baslamayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.