Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeği

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cem06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeği
    Gönderim Zamanı: 29 Kas 2012 Saat 08:55
merhabalar hocam,
boğaz enfeksiyonu arkasından augmentin,tam düzelirken 7.gün tekrar inatçı bir ateş ve ceftilex ile devam edilen bir tedavinin içindeyiz,başından beri sizin fikrinizide alarak bu şekilde devam ettik,ceftilex'in ilk dozundan sonra ateş düştü ve bir daha çıkmadı,ertesi gün sadece ağız çevresinde kırmızı küçük döküntüler belirdi,ilaç alerjisi diye düşündüm ama kreşinde su çiçeği salgını varmış,acaba bizdemi geçirdik hocam,vücudunda döküntü hiç olmadı,sadece alt çenesinde küçük kırmızı noktalar,aşısı olduğu için bu şekilde geçirmiş olabilirmi?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif
Puanlar: 118312
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2012 Saat 18:08
Yok, Sucicegi degil... Suciceginde dokuntuler karinda ve sirtta baslarlar ve en yogun olarak o bolgelerde olurlar. Suciceginde dokuntuler; etrafa yayildikca seyreklesirler. Asililar da dahi dokuntu bu sekildedir.
Yukarı Dön
cem06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye


Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kas 2012 Saat 20:12
çok teşekkürler hocam....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.