Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 4 aylık öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum4 aylık öksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 86
Mesajın Direkt Linki Konu: 4 aylık öksürük
    Gönderim Zamanı: 19 Mar 2013 Saat 18:31
hocam merhaba 4 aylık kızımda evdekilerden geçen hastalığımız önce hafif burun akıntısı hapşırık ve göz yaşarması ile başladı.3 gün sonra burun ve göz yaşarması geçti, öksürük arttı, burunda tıkanıklık başladı. serum fizyolojik ile temizliyorum 2 gündür ballı limonata veriyorum ,gece viks sürüyorum göğsüne ancak öksürük sayısı azaldı ama çatallı oldu yani giderek daha kötü öksürüyor.Ne yapmalıyım? Şİmdiden teşekkürler..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119162
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2013 Saat 00:16
Normal seyri boyle... Akinti koyulasinca oksuruk seside degisiyor.. Aynen devam... Zaten 1-2 defa benim usulle tedavi etmeye alisinca, sizde goreceksiniz, aradaki farklari ve safhalari..
Yukarı Dön
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2013 Saat 06:47
hocam cevabınız için çok teşekkür ederim ancak bebeğimin öksürüğü geceden beri çok arttı nefes alırken hırıltı çıkmaya başladı öksürük büyük adam öksürüğü gibi ciğerlerine inmiş midir? ateşi yok neşesi yerinde emmesi normal ama öksürüğü korkutuyor hapşırık da ara ara oluyor hastalık artmış olabilir mi? teşekkür ederim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2013 Saat 07:11
Atesi yok ve en muhimi;  "-  ateşi yok neşesi yerinde -" , bunu soylemeniz bile islerin yolunda gittigini gosterir.
Yukarı Dön
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2013 Saat 09:19
teşekkür ederim hocam kıymetli cevabınız için iyiki varsınız biz anneleri rahatlatan sizin gibi doktorlar lazım bu ülkeye..
Yukarı Dön
semah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2013 Saat 12:17
hocam bebeğimin öksürüğü devam ediyor şimdi nefes alırken ağlarken de sesi hırıltılı oldu dün gece öksürmedi ama sabahtan beri yine öksürüyor ve giderek daha hırıltılı öksürüyor.bronşiolit olup olmadığını nasıl anlarız?izmirin ulaşımı zor bir beldesindeyiz, aile hekiminden başka götüreceğimiz yer yok göğsünü dinlettirelim mi? eğer göğse inmiş derse ne yapalım? Bir de hocam son olarak hafta sonuna kadar değişmezse durumu, izmirde önereceğiniz doktor var mı biz 6 aydır bu şehirdeyiz sadece acil durumlarda merkeze gidebiliyoruz, kimseyi bilmiyoruz. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2013 Saat 18:34
Atesi cikmadigi surece merak etmeyin.. Zaten, benim "-kullanmayin-" dedigim ilaclari kullanmazsaniz, basiniz belaya girmez.. Eski mailleri okuyun. Birde YAZARLAR BOLUMUNDEKI MAKALELERIMI OKUYUN.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.