Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Aslı
Altın Üye
İpek böcüğünün güzel annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3509
|
Konu: geçmeyen burun tıkanıklığı Gönderim Zamanı: 09 Nis 2013 Saat 23:54 |
Kadir bey merhaba; öncelikle iyiki varsınız diyorum bende..sizden çok şey öğrendim gerçekten.ne kadar teşekkür etsem az.kızım boğaz enfeksiyonu geçirdi ondan önce gripti .en sonunda öksürük kaldı geceleri gıcık şeklinde oluyo.balgam çok fazla.ama burun tıkanıklığı geçmedi hala.arada otrivin kullanıyorum ama geceleri horluyo resmen gündüzde hep ağızdan nefes alıyo.neden acaba?geniz eti falan değildir heralde??
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118109
|
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2013 Saat 02:46 |
Geniz eti; bir cins "Lenf bezidir" yapisi ve vazifesi geregi, enfeksiyon gecirilince, buyurler. Aksamlari yastigina 2 damla ColdMix damlatin horlama azalir.
|
 |
Aslı
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 01:58 |
Kadir bey cold mix kullanıyorum 3 gündür horlaması azaldı biraz.ama geceleri gııcık şeklinde 15-20 dakka devam eden öksürüüğü var nerdeyse 1 aydır bu hastalık hali devam ediyo.burnuda tıkalı gibi çoğu zaman hırıltısı var..umarım normaldir bu seyir.endişeleniyorum bazen. birde vücüdunda genelde kollarında ve bacaklarında ara ara morarmalar oluyo .düşmeye bağlı morarmalardır eminim çoğu.ama ben biraz pimpirikliyim heralde.Bu morarmalar ne zaman ve nasıl olursa tehlike oluşturur.şimdiden teşekkür ederim.iyiki varsınız 
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 05:01 |
Bir kan sayimi yaptirip, sonuclarin tamamini bana yazin.
|
 |
Aslı
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 18:48 |
Min Max WBC H 15,08 4 10 NEUT% L 31,4 50 70 LYM# H 8,33 0,6 4 LYM% H 55,2 10 50 MONO# H 1,04 0,2 1 EOS# H 0,88 0,01 0,8 MCV L 75,5 80 95 Kadir bey, tam kan sayımı yaptırdık.normal sınırlar içinde olmayanları yazdım.diğerleri normal sınırlarda isterseniz onlarıda yazabilirim ama.cevabınızı bekliycem .umarım önemli bişey yoktur.:(
|
 |
Aslı
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 18:52 |
WBC değeri yüksek olursa antibiyotik gerekir demiştiniz.kızımda boğaz ağrısı falan yok sadece geceleri 15-20 dakika kadar süren gıcık şeklinde öksürüğü var..genel olarak keyfide yerinde.neden yüksek çıkmış anlamadım.morarmalar içinde inşallah endişe edilicek bişey yoktur.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 20:26 |
Yasa gore WBC normal ust sinirlari; Yenidoganda:35, 2-5 yas arasinda :15.5 dir. WBC:15, ancak 8 yastan buyukler icin yuksektir. Eski mailleri okuyun.
Ayrica; NEUT dusuklugu ve LYM yuksekligi hadisenin VIRAL oldugunu ispatlar.
Grip geciriyor, benim anlattiklarimi uygulayin.
|
 |
Aslı
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 23:43 |
hocam morarmalarla ilgili endişe etmelimiyim sizce.bu kan sayımı onunla ilgilide bi fikir verirmi.??cold mix kullanıyorum gece yatarken yastığına damlatıyorum...burun spreyi birde.baska ne önerirsiniz?burun tıkanıklığı ve gece nükseden öksürük ve hırıltısı var sadece. bi sorum daha olucak alakasız olucak belki ama.ben birtakım şikayetlerle dahiliyeye gitmiştim kalple ilgili olduğunu düşünmüştüm .ekg istedi ve bişey olmadığını söyledi sizce yeterli olurmu ekg kalp sorunlarıının tesbitinde..ara ara sol kolumda ağrı oluyo,iki gögsümün arasında bazen ağrılar sol ve sağ tarafımdada ..doktor mideyle alakalı olduğunu söyledi aynı zamanda.gastrit teşhisi koydu..çok uzun oldu sabırla cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.ALLAH sizden razı olsun..
|
 |