Hocam merhaba,uzun süredir benim ikizler hasta olmuyor diye seviniyordum ki yaklaşık iki hafta önce havuza gittik,bir kaç gün sonra ikisinde de burun akıntısı başladı,sizin grip için anlattıklarınızı uyguladım başka bir şey yapmadım.Bir tanesi yaklaşık bir haftaya düzeldi,bu arada hiç ateşlenmediler.Diğerinde ikinci hafta öksürük başladı ama kuru kuru özellikle sabah kalkınca oluyor bu durumda bir haftayı geçkindir devam ediyordu ki iki gün önce ateşi 37.2 oldu,tabi ben zaten tetikte bekliyorum yükselecek diye eyvah ciğere indi sanırım dedim fakat yükselmedi.Dün dişim acıyo demeye başladı ben de muayeneye götürdüm ciğerlerinde,boğazında,kulağında hiç birşey yok tertemiz dedi,öksürüğü için bol su içir yeterli bir haftaya kadar geçmezse dikkat et kronikleşebilir o zaman antibeksin şurup başla dedi.Ayrıca azı dişi çıkardığını farketti şikayetleri ondan da olabilir dedi.Neticede geniz akıntısı bile görmediğini söyledi.
Hocam öksürük dışında dünden bir sorun yoktu bu gece az önce yine ateşlendi(37.8 c) kan sayı mı yaptırmalı mıyım sizce,diş çıkardığı için olabilir mi bütün bunlar,bir de hiç bir patolojik durum yoksa öksürük neden devam ediyor,antibeksin şuruba başlasam mı?
Hocam bu arada oğlum 33 aylık 14.5 kilo.