Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeği mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeği mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şimaldeniz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeği mi?
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 18:12
Kadir hocam merhabalar.
2 yaşındaki kızım tatilde havuza, denize girdi. döndüğümüzün gecesi ateş sonrası sivilce gibi kabarcıklar çıkardı. ertesi gün bir kısmı patladı. resimlerini yükledik. su çiçeği olabilir mi? 
yarın 2 yaş aşımız var. aşıya etki edebilecek bir hastalık mıdır? aşımızı olabilir miyiz? Çok teşekkürler hocam.
selam ve saygı ile.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118914
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 19:02
Benziyor.Eger Sucicegi ise, bugun yenilerinin cikmis olmasi gerekir.Dokuntuler karinda ve sirtta en fazla olup, cevreye yayildikca sayilari azalir. Eger Sucicegi kesinlik kazanirsa; Zovirax surup, sabah saat 08:00 den itibaren her 4 saatte bir 1 olcek verin, gece 04:00'de vermeyin. Banyo yapabilir(dus seklinde, kese ve lif olmadan), pehrizi yoktur. SAKIN etrafin palavralarina kanmayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2013 Saat 23:02
Çok teşekkürler hocam cevabınız için. 
yarın 2 yaş aşımız var. eğer su çiçeği ise 2 yaş aşısını yaptıralım mı, yaptırmayalım mı? Aşının bir zararı olur mu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2013 Saat 00:29
2-3 hafta gecerse daha iyi olur. Asinin acelesi yok. Etraf hastalik kaynamiyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2013 Saat 00:47
Vaktinizi aldık hocam çok teşekkür ederiz.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2013 Saat 15:59
Hocam etraf hastalık kaynamıyor ama bilinçsiz doktor kaynıyor:)
 Bu gün sağlık ocağına götürdüm sizin de dediğiniz gibi su çiçeği imiş. Hemen haftaya tekrar aşı günü verdi ben sizin de söylediğiniz gibi itiraz ettim  en az 2 hafta geçsin dedim  verilen cevap ise ; olmaz bakanlıktan bize süre veriyorlar oldu. Üstüne de su çiçeğiyle alakası olmayan, asist, a-ferin, rhinfant yazdı .Kimlerin eline düşmüşüz hocam ben bunların böyle yapacağını bildiğim için size ısrarla sordum aşı yapılabilir mi diye.
Hocam değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Çok tecrübesiz bir anneydim sizin yazılarınız sayesinde çok şey öğrendim.Hiçbir kocakarı lafını dinlemedim, niye dinlemiyorum diye de kızanlar oldu:) Kızım 2 yaşına geldi ve ben demir ilacı da dahil hiç ilaç kullanmadım ateşler içinde yandı yine de vermedim. Hocam en içten dileklerimle sizi kucaklıyorum çok ama çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2013 Saat 20:47
Bunlari isitende; sanki Saglik Bakanligi cok matah bir kurulusmus da, soyledikleri dogru imis zanneder.Bunlarin ipi ile kuyuya inilmez.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.