Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
kubraerke
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
|
Konu: öksürük ve hırıltı Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 12:49 |
merhabalar hocam henüz tanışma fırsatım oldu sizinle hakkınızda okuduklarım ve yorumlarınız beni çok etkiledi. malesef istanbul dişinda yaşıyorum hatayda çok isterdim bebeğimi sizin görmenizi.. benim 15aylık bir oğlum var öksürük burun akıntısı tıkanıklıgı şikayetiyle doktora gittik geceleri uyanıp öksürerek kustu 2gece ateş yoktu çok hızlı nefes alıyordu hafif hırıltısı vardı dr ventolin ve pulmicort verdi sabah aksam buhar 1haftA ve singulair toz verdi 4mg 1ay kullanın dedi alerjik astım olmasın diye dedi dr .. daha öncede 2 defa buhar ilaçlarını kullanmıştık bu 3. oldu şuan hiçbir şikayetimiz yok ama singulairi 1ay kullanıcaz gereklimidir gerçekten çok küçük daha hep ilaç hep ilaç çok üzülüyorum.. şimdiden çok teşekkürler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118886
|
Gönderim Zamanı: 26 Ara 2013 Saat 20:15 |
Yapilanlarin HEPSI sahtekarliktir. HEMEN; verilen ilaclarin tamamini kesin... Bu yasta, oyle Astim filan olunmaz, atiyorlar..
Ayricada, ASTIM OLACAKSA, OLUR, HICBIR ILACDA ONLEYEMEZ... Ilaclar sadece Astim nobetlerinin arasini acmaya yarar..
Singulair; SADECE; Kronik Astim hastalarinda kullanilir. Nobet aralarini acar.
|
 |
kubraerke
Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 12:59 |
çok tesekkür ediyorum hocam uyarılarınızı dikkate alıcam ilacı hemen kestim buhar ilaçları bitmişti zaten .
aslında gittiğimiz dr çok güvendiğim ve sevdiğim bi hekimdi çok çok üzüldüm umarım buzamana kadar olan kullanımım bi zarar sağlamaz oğluma kime neye güvenicez bilemiyorum birşey daha danışmak istiyordum dr hergün 1kaşık balıkyağı şurubu içirmemizi söylemişti bikaç hafta içirdim sonra bıraktım bukonudaki görüşünüzü de alabilirmiyim.. teşekkürler, iyi çalışmalar
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 28 Ara 2013 Saat 18:26 |
O icirdiginiz, balik yaginin en ufak bir faydasi bile olmayacak... Moda olan olay ne ise, hemen onu taklit eden, en ufak bir arastirma-okuma zahmetine bile katlanamayan, koyun misali, cogunluga uyan bir zavalli..Siz, bundan sonra senede 1 defa; 1ampul Dvit3 icirin, baska bir vitamine ihtiyaciniz kalmaz. Diger vitamileri, gidalarindan almasina ozen gosterin.. SAKIN, ne Balik yagi, nede "Multi-Vitamin" seklindeki vitaminlari kullanmayin..
|
 |
kubraerke
Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 07:43 |
anlıyorum hocam neyseki kesmişim ozaman .. iyi beslenmesine özen gösteriyorum hergün yogurdunu yumurtasını cevizini eksik etmiyorum çok iştahlı bi çocuk değil ama çabalıyorum
ekgıdaya gectiğimizden beri rüzgarın kaka yapmaile ilgili sorunu war hergün 1defa yada 2-3günebir yapıyor ama çok sert bazen çok zorlanıyo ağlıyo çokilaç kullandık çok dr a gittik ama aynı buaralar biraz daha iyi eski yazılarınızda bebek ii beslenmesse doymassa parçalı ve sert kaka yapar diye okudum ben günlük neler yedirdiğimi yazsam fikrinizi söylermisiniz biliyorum çok uzun oldu waktinizi alıyorum ama fikirleriniz benim için çok değerli ve önemli
|
 |
kubraerke
Üye
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 07:53 |
sabahları yumurta peynir cicibebeli karışım yada yağda peynirli yumurta ve meyvesuyu öğlenleri çorba yada evdeki yemekten daha sonra yogurt meyveli yada bulgur şehriye haşlayıpta koyuyorum bazen, aksamları çogu zaman yemek yemiyo yatmaya yakın bazen muhallebi yapıyorum bunların dışında günde 300ml dewam sütü veriyorum sma (150sabah-150aksam yatarken) ve emziriyorm ama azaldı tabi değerli waktinizi ayırdığınz için çok çok teşekkürler hocam
saygılar, iyi çalışmalar
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2013 Saat 19:08 |
Kabizligina karsi, yag oranlarini arttirin.
4 ayliktan sonra; ne mamalara, nede o "devam sutu" sacmaligina gerek vardir... Paraniza yazik, resmen kaziklaniyorsunuz.. Normal. "Kutu sutlerinden" birini kullanin.. Sut aleyhtari, aptal Prof. larin sacmaliklarina kulak asmayin...
|
 |
kubraerke
Üye
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2013 Saat 19:53 |
Cok cok teşekkür ediyorum hocam söylediklerinizi uyarılarınızı dikkate alıp hemen uygulıcam tekrar tesekkürler iyi çalışmalar
|
 |