hocam eski mailleri taradım. oğlum 19 aylık hamileyim hala emziriyorum ama galiba kendi isteğide eskisi kadar yok sadece geceleri alıyor artık. 4 gün öncesine kadar banyo sonrası pulanma haricinde bir sıkıntımız yoktu onuda vazelin sürerek çözüyorduk. 4 gün önce çok az 2 kez kustu. ertesi gün ishal başladı 10-12 kez yaptı ama oldukça sulu ve sarı olan dışkıları toplasak 1 bezi doldurmaz yani. pişik oldu ultralan pomat önermişsiniz onunla daha bugun ancak pempeleştirdik. aile zoruyla acile götürdüm oğumu.pratisyenler deri turgoru var serum dedi ertesi gün uzman doktora devlete özele kim varsa dolaştırdık tahliller yapıldı parazit yok gizli kan yok wbc sizin değerlerinize göre normal (10,96) doktora göre biraz enfeksiyon var. hgb size göre normal doktora göre kansızlığı var(10,9) ferrozinc verdi. boğazı kızarmış dedi meşhur peditusu yazdı. susuz kalmış diyor tüm doktorlar.
bana göre pişik haricinde sıkıntı yok oda geçecek. ama resmen ev ilaç doldu. hocam nolur yardım edin kusma 2 kere oldu 4 günde sıvı kaybı nedeni nedir. çözemezsek oğluma babası birazdan "FLAGYL" VE "DİYACURE" isimli ilaçları verecek. yararı değil zararı olmasından korkuyorum biri parazit için galiba diğeride maya.