|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mar 2014 Saat 14:57 |
Hocam mrb. Kızım 5 yasında. Alerjik astımı var. Test yapıldı.Ev tozuna ve tüylü hayvanlara alerjisi çıktı. Doktor en büyük alerjisi gribe karşı dedi. Her grip olduktan sonra hemen solunum sayısı artıyo, solunumu sıkıntılı ve hırıltılı oluyo, karnı şişiyo. Şimdi yine grip oldu. Çok balgamı var ve kusuyo.Daha öncede size bu konuda çok yazdım. Bricanyl önermiştiniz. Şimdi bende bricanyl, viks, cold- mix, bal limon, nazonex sprey,deloday srp, ventolin buhar veriyorum. 1: doğru yapıyo muyum? 2: doktor keskin kokular( parfüm, yemek kokusu vb.)alerji yapar dedi. Cold-mix, viks zararı olur mu? 3: ventolin nebül balgam söktürmede faydası var mı? 4:9 aylık bebeğim içinde nazonex kullanabilir miyim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Nasonex ve Deloday vererek, YANLIS yapiyorsunuz...
2- Hayir, zararli olmazlar. "Grip Allerjisi" diye bir alleji yoktur...Ilaclarla rezil edilmis, Gripler vardir. 3- Sadece "Brons genisletir", balgam ustune hicbir etkileri yoktur.. 4- Nasonex, SAHTEKARLARIN, bas ilacidir... Grip virusune karsi vucut bagisikligini baskilayarak, "sahte bir iyilik hali" yaratirlar, ilaci kestiginizdede, butun akcigere yayilmis olan virusler nedeni ile, hastanelik olursunuz... Sadece Bricanyl kullanin.. Hic Astim Krizi gecirmedi ise, sizi dolandiyorlar demektir... |
|
![]() |
|
FRK ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam daha önce 2 kez astım krizi geçirdi 2011 mart ve 2012 ekim ayında. ilkinde acile gittiğimizde kortizon iğnesi yaptılar ventolin buhar verdiler. astım demediler. 2. krizde ventolin ve pulmicort buhar verdiler, bir gece hastanede yatırdılar, vucutta karbondioksit yükselmiş.o zamandan sonra çoçuk alerji uzmanına gittik.uzman dr.da testler yaptırdı ve sonuçta 3 ay deloday şrp ve nazonex sprey kullanılacak dedi. hocam çok korkuttu bu krizler bizi. bende bu ilaçları verdim 3 ay. 2013 ün bahar aylarında bişiy olmadı şükür. ilaçları kullanmasaydımda olmıycak mıydı? kriz geçirmemesi için koruyucu bir ilaç var mı hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet basit... Takip edin, 7 yasindan sonra bir daha hic Astim krizi gecirmezse, sizi kandirdilar, hicbiri; Astim krizi degildi demektir...
Kortizon igneleri ve nasonex spreyler, kortizon etkisi ile Griplerde kullanildiginda, viruslerin akcigerlere yerlesmesi sebep olurlar ve ilaclar kesildiginde, "Astim benzeri" tablolar olusur. Gunumuzde en siklikla yapilan sahtekarlik sekli budur.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Mar 2014 Saat 03:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|