|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2014 Saat 20:44 |
kadir bey 15 aylık oğlum düştü ve dikey şekilde kaşını yardı.hemen doktora götürdük plastik cerrah dikti fakat estetik dikiş yapmadı içe doru fazla parçalanmış uyutarak yapılır dedi yapmak istemedi.şimdi çok korkuyorum o bölgeden kaş çıkmıcam e kaşın üstündede var.dikişler alınınca bi doğal yöntemi varmı izi azaltmanın..
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesi hattindan kas cikmasa bile, kaslar "yatay" uzadiklarindan, yandakiler, o "kesi hattini" kapatirlar.. Belli bile olmaz.
|
|
![]() |
|
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ay çok teşekkür ederim kadir bey ama tk problem bi parmak kadar kaşın üstündede var izi azaltıcı bişey varmi bildiğiniz.kantoron yağı duydum ama
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Benim bildigim, yok...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler kadir bey domuz yağı ve kantoron yağını duydum onları denicem.bişey daha sormak istiyorum zinnat ilaç vermişti dikiş var diye verdi heralde kaç gün kullanmak gerekir
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yapilan dikiste, steril malzeme kullanildi ise, antibiyotik gerekmez.... Herhalde, pis calistiki attigi dikise guvenemiyor... Dikis alinana kadar kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|