Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - uyku ve kreş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumuyku ve kreş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: uyku ve kreş
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 01:23
merhaba hocam 18 aylık oğlum için 2 sorum olacaktı.

1-malum kış ayındayız cok soguklarda oglumla birlikte sıcak odada yattık ve son 2 3 gündür yine yatagına yatırmaya başladım benim yanımdayken gece 1 kere kalkan cocuk yatagındayken 4 5 kere aglayarak uyanır oldu oysaki 5 aylıkken ayırmıştım odasını hiçbir sorun yoktu ama soguklarda birlikte yattık diye banamı alıştı o yüzdenmi bukadar sık uyanıyor aglayarak anlayamadım sizinde görüşlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda ne yapmam gerek?

2-bu sıralar eve başka bir cocuk geldiginde dolu oyuncagın içinden ille diğer cocugun sectiği oyuncagı almak istiyor cok aglıyor evde başka cocuk yok tek cocuk paylaşmayı ögrenmsi onun için zor olacak sanırım bütün gün benimle,ben diyorumki günde 2 saatte olsa özel bir kreşe verelim arkadaşı olsun paylaşmayı ögrensin özgüveni gelsin her gün olmasada haftada 2 3 kere gitsin 2 saat hem değişiklik olsun yanlışmı düşünüyorum bunun için uygun zaman nedir şuan 18 aylık dediğim gibi,yada yaşı ilerledikçe bu sorun ortadan kalkacakmı?şimdiden teşekkür ederim kusura bakmayın uzun oldu.
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 05:03
1- Biraz sabirli olacaksiniz,sakin pes etmeyin. Yoksa, evlenene kadar sizinle yatar..... BABA, bir gorunup, "hot" desin...
2- Bu ozellik, hele erkek cocuklarinin cogunlugunda bile var... Hatta kardesler arasinda bile var. Iki kardese, birbirinin "Tipa-tip" aynisi 2 oyuncak alin, genede "o bir tanesi" icin kavga ederler..
Hepsi duzelecek, merak etmeyin...
Yukarı Dön
tunc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 194
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı tunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2014 Saat 01:06
kreş düşüncem için ne düşünüyorsunuz hocam gereksizmi sizce,olumlu yada olumsuz etkileri olabilirmi?
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117900
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 03:08
Biraz erken... Ancak, siz calisacaksaniz, olabilir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.