|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 01:23 |
merhaba hocam 18 aylık oğlum için 2 sorum olacaktı.
1-malum kış ayındayız cok soguklarda oglumla birlikte sıcak odada yattık ve son 2 3 gündür yine yatagına yatırmaya başladım benim yanımdayken gece 1 kere kalkan cocuk yatagındayken 4 5 kere aglayarak uyanır oldu oysaki 5 aylıkken ayırmıştım odasını hiçbir sorun yoktu ama soguklarda birlikte yattık diye banamı alıştı o yüzdenmi bukadar sık uyanıyor aglayarak anlayamadım sizinde görüşlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var bu konuda ne yapmam gerek? 2-bu sıralar eve başka bir cocuk geldiginde dolu oyuncagın içinden ille diğer cocugun sectiği oyuncagı almak istiyor cok aglıyor evde başka cocuk yok tek cocuk paylaşmayı ögrenmsi onun için zor olacak sanırım bütün gün benimle,ben diyorumki günde 2 saatte olsa özel bir kreşe verelim arkadaşı olsun paylaşmayı ögrensin özgüveni gelsin her gün olmasada haftada 2 3 kere gitsin 2 saat hem değişiklik olsun yanlışmı düşünüyorum bunun için uygun zaman nedir şuan 18 aylık dediğim gibi,yada yaşı ilerledikçe bu sorun ortadan kalkacakmı?şimdiden teşekkür ederim kusura bakmayın uzun oldu.
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Biraz sabirli olacaksiniz,sakin pes etmeyin. Yoksa, evlenene kadar sizinle yatar..... BABA, bir gorunup, "hot" desin...
2- Bu ozellik, hele erkek cocuklarinin cogunlugunda bile var... Hatta kardesler arasinda bile var. Iki kardese, birbirinin "Tipa-tip" aynisi 2 oyuncak alin, genede "o bir tanesi" icin kavga ederler.. Hepsi duzelecek, merak etmeyin... |
|
![]() |
|
tunc ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kreş düşüncem için ne düşünüyorsunuz hocam gereksizmi sizce,olumlu yada olumsuz etkileri olabilirmi?
|
|
uyanışLarımın en qüzeLi canım oğlum...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Biraz erken... Ancak, siz calisacaksaniz, olabilir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|