|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 08:52 |
Hocam kızım 28 aylık oldu ve hala emiyor. Tabi gündüzleri ben işteyim ancak akşam ve gece uyurken birkaç kez uyanıp emip yatıyor. Yazın kesmek istiyorum artık. Bana diyorlar ki yaz gelemden kes çünkü yazın sıcak olduğundan süt akşama kadar bekleyecek o bile zarar verir yazı bekleme hemen kes diyorlar. Tabi önce size danışmak istedim. Ben yazın tatilde kesmeyi düşünmüştüm temmuz veya ağustos ayında . Çünkü orda oyalarım şimdi kessem bizi uyutmaz ağlama krizlerine girecek birde bacı değiştirdik şimdi ona alışmaya çalışırken birde memeden kesersem iyice huy değiştirir diye bu işi yaza bıraktım. Yazın havuz deniz derken yorulacak uyuyacak ağlasa bile havalar güzel dışarı çıkarıp hava aldırırım kafasını dağıtırım diye düşünüyorum ama sizin fikriniz herşeyden daha önemli bana yol gösterirseniz çok mutlu olurum saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu insanlar, cidden "Geri zekali"...... Memede, sut, "Buz dolabinda durdugu" gibi durmuyorki!!!Inek memesinde, sut haznesi vardir, insanlarda YOKTUR.... Kaldiki, inek memesinde bekleyen sut bile bayatlamaz...Anne memesinin sut biriktirme haznesi YOKTUR... Bebek meme emmeye basladigi anda sut imalati yapilir... Yeryuzunde, bizim insanlarimiz kadar, bu kadar CAHIL olduklari halde, her bir b.k'a karisan bir topluluk YOKTUR... Anne memesini "O" birakacak... Siz kesmeyeceksiniz... BU MESELE, sadece; Ana-Kiz, ikinizi ilgilendirir... Geri kalan insanlara da, halt yemek duser. Hic kimseye kulak asmayin, o aptallar bilgilerini kendilerine saklasinlar...
|
|
![]() |
|
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam gerçekten cahil insanımız çok. Bana diyorlar ki sen sanıyormusun sütün artık yaradığını bu saatten sonra o süt gereksiz sadece çocuk dudak tiryakisi gibi keyif yapıyor diyorlar. Ama benim sütüm var sıkıyorum görüyorum akıyor evet ilk doğduğu zamanki gibi gün içersinde göğüslerimde şişme olmuyor ama sütüm var. Ve siz diyorsunuz ya 1 damlası bile faydalı diye dediğimde sen kes artık diyorlar. Aslında bakarsanız sadece akşamları emiyor ya beni de özlüyor akşama kadar o meme sahnesi bizim aşk sahnemiz resmen. Yavrumu koklamak öpmek onun bana sarılması emmesi inanın o dakika sütümü arttırıyor. Dediklerinizi yapacağım uygulayacağım İyiki biz annelere desteksiniz hakkınızı biz annelere helal edin hocam saygılarımla.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|