|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sueda nesibe 0146 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 11:54 |
hocam benim kızımda kunduracı göğsü var. 2,8 aylık. 13 kilo ağırlığında. çocuk doktoru organları için bir sıkıntı oluşturmuyor, ileride isterseniz görüntüden dolayı amaliyat ettirirsiniz dedi. ben ileride çocuğun psikolojisi bozulur diye düşünüyorum. çocuk cerrahına götürmeye gerek varmı. bir de ben bebekliğinde kızıma devit-3 damla vermedim, demir damlasıda vermedim. oğluma vermediğim için kızıma da vermemiştim. devit-3 eksikliğinden kaynaklanan bir durum olabilir mi. şu an kızıma devit-3 takviyesi yapılması gerekir mi.
bundan kaynaklanan bir sorunmudur kunduracı göğsü. amaliyat olmadan geçer mi. benim ne yapmam gerekiyor hocam. tavsiyelerinizi bekliyorum. çok teşekkürler
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118886 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O aptalin onerdigi ameliyat, sadece, ic organlarda "baski" olursa yapilir... "Goruntuden dolayi" ameliyat EDILMEZ... Zira, ameliyat izi, simdiki goruntuden daha beterdir... Soyleyin ona, bilir-bilmez, k..ndan uydurmasin... Biraz Spor yapmasi ile o goruntu, en aza inecek..
Ilk 1 sene; DVIT ihtiva eden, damla kullanin, 1 yasindan sonra; senede 1 defa Dvit3 Ampul icirin. Demir gerekmez. ESKI MAILLERI mutlaka okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|