|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndrmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2013 Konum: ANTALYA Durum: Aktif Değil Puanlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2014 Saat 10:27 |
Merhaba Kadir Bey,
Benim 2 yaşında bir oğlum var. Üst dudağını kaldırınca tam ortada bulunan et, üst öndeki 2 dişinin arasında. Yani biraz daha yukarıda birleşmiş olması gerekirken oğlumda iki dişinin arası ile birleşik, ayrılmamış. Umarım anlatabilmişimdir. Bu bir sıkıntı yaratır mı ve ne yapmam gerek? Bir de oğlumun dişleri çok ayrık şu an 17 tane dişi bulunuyor bu zamanla düzelir mi? Çok teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut disleri, toplamda;20 tanedirler..HEPSI BIR CIKSIN, ONDAN SONRA DEGERLENDIRELIM.
|
|
![]() |
|
zeytincin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Eyl 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeytincin
Hocam merhaba, arakdaşın izniyle ben de eklemede bulunmak istiyorum. Aynı şey benim oğlumda da var.Kendisi 6 yaşında, tüm dişleri tamamlandı hatta 6 yaş kalıcı azı dişi de çıktı. Ortodontist şöyle söyledi, üst eti bitişik olduğu için ön dişleri hep ayrık olacaktır, 10 yaşına geldiğinde operasyon yaparız ve o bitişikliği kesebiliriz eğer isterseniz dedi. Bu mudur çaresi, başka yapılacak bir şey var mıdır?
teşekkürler, |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118053 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Keyfe-keder bir durum... O dislerdeki araliktan hoslanmazsaniz, kestirirsiniz. Bazi kimseler de, TAM AKSINE, bilakis daha havali diye oyle olsun istiyor...Tercih meselesi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|