|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Nureymen ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mar 2014 Saat 11:25 |
mrb hocam, benim oğlum tam 17 aylık,ama yeme düzenimiz çok düzensiz, kilomuz 10,300 gr çıkıyor ki bu duruma çok üzülüyorum, geçenlerde drnu öylesine bi ziyarete gittim kilosunu söyledim yemiyor dedim yiyor da az bi kaç banım yiyor her öğününde. inek sütü veriyorum günde yaklaşık 500 ml kadar inek sütünü alıyor ayrıca benide emiyor, ama ana öğünler çok az yiyor, drmuza dedim ki balık yağı takviyesi yapsak iştah açıçı etkisi varmıdır ayrıca beyin gelisimi diye çünkü daha hiç kullanmadım, drumuz anne sütü alıyorsa balık yağı vermene gerek yok dedi az yeme sorunumuza drumuz hyperimmun 44 5ml ver günde 1 kere dedi.bitkisel olduğunu kullananların memnun olduğunu söyledi.almadım ne bileyim ikilemde kaldım.bi de size danışmak istedim?
oğlum 3.600 doğdu 50 cm di doğumda simdi 17 aylık 10.300 :( sizce nasıl davranmalıyım? Düzenleyen Nureymen - 24 Mar 2014 Saat 11:28 |
|
MUCİZEM, CANIMIN YONGASI EYMENİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119088 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut miktarini arttirin. 200gram kadar bir eksigi var... Balik yagi, veya obur ivir-zivir ilaclar, hicbir ise yaramazlar, paraniza yazik.Afyon'da bitki, onu niye kullanmiyorsunuz??? Her "bitkisel" lafina oyle baliklama atlamayin... En buyuk kazigi bu "bitkisel" lafi ile atiyorlar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|