|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hasret_a ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mar 2014 Saat 16:26 |
oğlum 4 yaşında 15 gün önce hırıltılı öksürükle birlikte grip oldu kendi doktorumuz izinde olduğu için başka bir doktora götürdüm ciğer filminde nokta nokta şeyler çıktı öksürük ciğere inmiş iyiki geç kalmamışsınız dedi ventolin ve macrol verdi..ventolini yazılarınızdan okuduğumdan bildiğim için almadım bile ve doktora gitmeden önce çok direndiğim için verdiği macrolu 4 gün kullandım sonrasında kestim .bal limon serum fizy.devam ettim yavaş yavaş hastalık geçti.fakat dün tekrar başladı cold mix buhar serum fizy.başladım bal+limon ile birlikte..benim aklıma takılan şu ciğer filminde çıkan noktacıklar ne anlama geliyor?antibiyotiği yarıda kestiğim içinmi hastalık tekrarladı.öksürüğü sık ve derinden gelir gibi korkuyorum :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Atiyor... Sizde inaniyorsunuz...
Basit bir Grip geciriyor, sadece benim Grip icin anlattiklarimi yapin... Akinti koyulastikca, oksuruk seklide degisecek, hepsi normal, sakin baska ilac-antibiyotik kullanmayin. |
|
![]() |
|
hasret_a ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şub 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok tşk ederim.dün akşam sıcak banyo yaptırdım serum fizy uyguladım odasında buhar makinası çalıştırdım sabaha kadar.ıhlamur +adaçayı çayı içirdim en son yatarken bal+limon+zencefil verdim uykuda hiç tıkanmadı burnu açık uyudu ve hiç öksürmedi.sabah kalktığında burun akıntısı yeşile dönüşmüştü sanırım grip bizi terketmeye başladı...tekrar teşekkürler içimi rahatlattınız
|
|
![]() |
|
EBRARIM51 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı EBRARIM51
hocam benim kızımda dün akşam hırıltılı öksürük ve kusmayla başladı. 2 saat sonra tekrar kustu gecede ateşlendi nefesi kokuyo ve dilinin üstü beyaz tabaka var. bende sabah doktora götürdük klomaks,kongest şurup,bricanly verdi daha ilaçlara başlamadım siin girp şçin yazdıklarınızı uyguladım ballı limon serum fiz. ilaları kullanayımmı sizce cevap verirseniz sevinirim.14 aylık bu arada teşşekürler
|
|
EBRARIM HAYATIM BENİM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip yaninda, kusma olmasi; Domuz Gribi lehinedir... Turk doktorlari, Domuz Gribini anlayabilmekten acizdirler... Ondan sonrada, Saglik bakani cikar, "- Turkiye de Domuz Gribi yok-" der...
Kusma cok olursa, Emedur100 fitil, gunde 2xyarim uygulayabilirsiniz. Diger Griplerden daha kisa suruyor. Sakin Antibiyotik vermeyin.. Diger ilaclari, hicbir zaman eve bile sokmayin. |
|
![]() |
|
giena ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 177 |
Nefesi kokuyor dilinde pas var, kusuyor, ateşli iken antibiotik gerekmez mi hocam, yoksa illaki emin olmak için wbc ye bakmak mı lazım...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
" Nefesi kokuyor dilinde pas var, kusuyor "
Her ne kadar bu bulgular; streptokok enfeksiyonu icin, ozel isede, 14 ayda olmasi cok zordur... Ancak, evde, agizdan-agiza temas edebilecegi, okula giden abi-abla olmasi gerekir. Eger boyle bir temas ihtimali varsa, once bir Strep-A testi yaptirin, (+) gelirse, Pen-Os 750 surup gunde 2x1, en az 20 gun vermeniz gerekir... Strep-A testi (-) gelirse, tedavi (antibiyotik) versenizde olur, vermesenizde... |
|
![]() |
|
kadir bey merhaba ..20 şubattan bu yana uğraştım durdum anlattığım yöntemlerle gribini kesmeyi başardım ama burun hırıltısı ve öksürüğü kesilmedi.gündüz çok az öksürüyor ama gece boğmaca gibi öksürük nöbeti tutuyor.dün gece ağzında koku da hissettim sabah uyandığında yoktu..sanırım balgamı var ve atamıyor öksürüğüde giderek artıyor..ne yapmalııyım giderek kötüye mi gidiyor durum?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|