Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ACİLLL-OPERASYON(kulak)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumACİLLL-OPERASYON(kulak)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÇİTOS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ACİLLL-OPERASYON(kulak)
    Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 18:26
Sevgili Kadir Hocam...5 yaşındaki oğlum 2 hafta önce kulak ağrısı başlayınca sizin öneriniz olan iliadin ve sf yapmıştım...fakat işitme kaybı da eklenince.kbb uzmanına götürdük.augmntn 400-otrvn spray kullandık.kulaklarındanda asprsynla koca koca buşonlar çıkarttı.kontrole gittimizde 20 desibel işitme kaybı devam ediyor.zar bombeli-arkasında sıvı birikimi duruyor.mecbur tüp takıcaz-takmışkende geniz etini de alıcaz dediCry...hocam çok durgunlaştı oğlan---bi bitkinlik halsizlik var üstünde...küçükken işitme testi iyi çıkmıştı...ne oluyor da biz anlamıyoruz...bize bi yol gösterin hocam...yazı denizsiz ve havuzsuz geçircek opr.olursa dedi.tüp vücudun durumuna göre kendini atıcak dedi...tekrarlayabilir sıvı birikim dedi...sabırla cevabınızı bekliyoruz...5 yıldır hiç ulak sıkıntısı olmadı oğlumun...2 haftada ne değişti böyle....buşon mu sebep oldu var olan işitme kaybının ortaya çıkmasına...sabrınız ve alakanız için teşekkürler...
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÇİTOS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 18:28
hocam birde 2 gündür arada kalp bölgesini gösterip ahhh diyor-ne oldu diye sorunca acıdı diyor...bu da nedir??saygılar
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117918
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 20:18
SAKIN, o sahtekarin soyledigi hicbir seye inanmayin... hasta iken, "isitme testi" YAPILMAZ.... Namussuz, nohut kadar beyni ile akli sira milleti kandiriyor.
sadece benim anlattiklarimi uygulayin ve eski mailleri okuyun... Ameliyatlarda nasil namussuzluklar donuyor okuyun... Bir dahada boyle doktorlara bir tek "Kulak temizletmeye" gidin...
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÇİTOS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 21:17
CEVABINIZ İÇİN ÇOK SAĞOLUN HOCAM...İŞİTME TESTİ YAPMADAN ÇOCUKLA MUHABBETİNDEN 20 DESİBEL İŞİTME KAYBI VAR DEDİConfusedAUGMENTİNİ DE BUŞON TEMİZLİĞİ SONRASI KONTROLE GİTTİĞİMİZDE SANKİ HİÇ ANTBYTK KULLANMAMIŞ AKIL ALCAK GİBİ DEĞİL DEDİ..(BEN SİZ ÖNERMEDİNİZ DİYE KULLANMAMIŞTIM)Bİ KUTU DAHA DENEYELİM OLMAZSA OPERASYONLA SIVI BİRİKİMİNİ HALLEDİCEZ DEYİNCE KORKUP ANTBYK O ZAMAN BAŞLADIM HOCAMTongueAMA YİNEDE IŞIKLI EKRANDA BAKMADAN BU SEFER  DİREK IŞIKLA KULAĞA BAKIP EVET TAHMİN ETTİM GİBİ DÜZELME YOK DEYİP-OPRSYN DEDİ.KARARINIZI VERİN GELİN DEDİ.KESTİRİP ATTI...HORLAMASI YOK-UYKU APNESİ YOK NASIL 5 YILDIR Bİ ŞİKAYETİ OLMAYAN Bİ ÇOCUKTA 1 HAFTADA BUNLAR ORTAYA ÇIKTI DEDİM.İŞİTMESİ DÜZELDİ ARTIK..KISIK SESLE TV İZLİYOR-AHİZEDEN SESİMİZİ DUYUYOR DEDİM.AMELİYAT ŞART YİNEDE DEDİConfusedSİZ OLMAZSANIZ BİZİM HALİMİZ NİCE OLUR DEĞERLİ HOCAM..KIYMETLİ ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUM--SEVGİLERKizBebekKizBebek
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÇİTOS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 21:21
HOCAM BİRDE BUŞON TEMİZLİĞİ SONRASIMI OLDU IŞIKLA EKRANDA BİZE GÖSTREMEYE ÇALIŞTIĞI KULAK ZARININ ÖDEMLİ OLDUĞU(DÜZ OLMASI LAZIM DEDİ) VEDE KULAK ZARINA YAKIN BÖLGELER KIZARIKTI...NORMAL SEYİRMİYDİ BUNLAR...BEN OĞLUMDA NEYE DİKKAT EDEYİM....NORMAL HAYATIMIZA DEVAM EDELİMMİ......VALLA BUGÜNKÜ STRESİM MAHVETTİ MİDEMİ HOCAMCry....SİZİN BİLGİLERİNİZ VE ÖNERİLERİNİZLE MUTLU OLUYORUZ BİZ..SAYGILAR..Clap
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2014 Saat 22:53
Kulak zari, normalde "DUZ" degildir... Siz bunun Doktor oldugundan eminmisiniz???? Kulak zari, orta kisimda ice cokuk, huni seklindedir. Bir ansiklopedi kitabina bakin, bu tarif ettigim manzarayi gorursunuz...
kizarik bolgeler, "Buson" larin yapisik oldugu bolgeler. Busonlar temizlenince, alttan boyle kizarik alanlar cikar, normaldir..
Oturun, oturdugunuz yerde...Bugunleri, VE BU DOKTORLARI UNUTMAYIN.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÇİTOS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 21:13
basınç testi ve işitme testi önerirmisiniz hocam....çok sağolun...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 04:31
Kattiyen.... Iyilestikten sonra supheniz olursa, verin eline bir Telefon, her iki kulagida ayri-ayri isitiyorsa, bir sey yok demektir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.