Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tsh ile ilgili belirtiler
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtsh ile ilgili belirtiler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 138
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: tsh ile ilgili belirtiler
    Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 01:33
 Merhaba Kadir Bey
8 ay 15 gunlük oğlumla ilgili tsh endişemi size yazmıştım.sükürler olsun ki tsh t4 ve t3 değerler normal çıktı tahlilde.bu arada ben haşimato teşhisi konmuş bir anne olduğumu hatırlatayım.ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.Bi sıkıntım yok.yalnız 4 yaşındaki oğlumda doğduğundan beri gece yattığı ilk bir saate ense ve başta aşırı terleme oluyor.okuduğuma göre bu olabiliyormuş fakat benim endişem yaklaşık 2 aydır oğlumun bacak yada kolunda küçük morarma şeklinde noktalar görüyorum.yani hareketli bi çocuk.kreşe de gidiyor bu sene...acaba tsh ile ilgili bi alarm veriyor olabilir mi vücudu merak ediyorum doğrusu.bu arada yenidoğan testlerin tümü normal çıkmıştı..bu aralar kafaya takmış durumdayım.tahlil yaptırıcam ama çocuğu hırpalamadan değerli yorumlarınızı almak istedim.bir de okulda yorulduğundan mıdır erkenden 20.30 saatlerinde uyumak istiyoooUnhappy
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 07:46
TSH ile, morarmalar arasinda bir baglanti yok. Aranmayin, illede bir test yaptiracaksaniz; "Kan sayimi" yaptirip bana yazin..
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2014 Saat 00:24
hocam verdiğiniz cevap içimi rahatlattı.morarmalar 2 gündür yok.demekki kudurukluğundan oluyomuş onu anladım.size sormak istediğim küçük oğlumla ilgili bi sorum daha olucak.öksürükle ilgili maiileri çooookk okudum.8 buçuk aylık 11.8 kg ağırlığındaki oğlum maalesef abisinden sürekli grip çekmekte.abartmıyorum aralık ayından beri öksürük çekiyor.bu aralar öksürük akabinde hemen kusuyor.böyle sanki böğürürcesine atamıyo...ama hırıltı yok nefeste sıkıntı yok fakat sabaha kadar öksürmekten hiç rahat değil.buyüzden bende okula sersem bi şekilde uykusuz gidiyorum.hergece eşimle 3 -4 gibi sıcak buhar yapıyoruz biraz rahatlıyor sonra 5 te yine başlıyor ve bu böyle aylardır sürüp gidiyor...artık hastalıksız bir haftamız yok.her tekniğinizi uzun zamandır uyguluyor ve önermediğiniz hiçbir ilacı kullanmadık.çok uzattım ama üçlü yönteminizden başka ne yapabiliriz.çünkü eşim çocuğun burnunu aspire etmekten bitiremedi lanet akıntıyı.çok buınaldık artık.yardımlarınızı ve değerli fikirlerinizi merakla bekliyoruz...teşekkürler..
Yukarı Dön
mürur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mürur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2014 Saat 00:52
Bu arada bebeğim anne sütü ağırlıklı besleniyor.ek gıda pek kabul etmiyor.gün içinde keyfi yerinde sadece burun akıntısı ve ara ara öksürük sıkıntı veriyor.ateş bundan 4-5 gün önce 38 i geçmeyecek şekilde 2 gün sürdü.şuanda ateş yok.grip eskimeye başladı.kıvam koyu yani.hırıltı bu seferki gripte yok.ama genizde çok yakında hissediyorum akıntıyı.bu öksürük akabindeki kusmalar mide hassasiyetinin bi habercisi mi sizce yoksa öksürüğün şiddeti mi dersiniz.kuzucuğum daha çok küçük ama bu öksürük krizleri onu çok hırpaladı :(( vaktinizi aldım.mazur görün kusura bakmayın.teşekkür ederim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118286
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2014 Saat 04:15
2 sene bu eziyetleri cekeceksiniz... Bu sekilde, cocuklarin "Bagisiklik sistemi" gelisince, rahat edeceksiniz. Cok ilac-antibiyotik kullananlarda, is cok uzuyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.