Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5 aylik bebege 48 saat boyunca serum+flagyl serum+
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum5 aylik bebege 48 saat boyunca serum+flagyl serum+

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 5 aylik bebege 48 saat boyunca serum+flagyl serum+
    Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 23:00
Merhabalar Kadir Hocam,
İlginize ve bizim gibi dr magduru anneleri aydinlattiginiz icin cok tesekkurler.
5 aylik oglum sabah asiri bir kusmayla uyandi o gun kayinpederimin engeliyle dra goturmedim gun icinde ama gece kusmasi artti.Ilk goturdugumuz acilde bulanti giderici fitil uyguladilar eve geldik fayda etmedi hala asiri derecede kustugu icin baska bir hastaneye acile goturduk igne yaptilar kusmasi durdu.Sabah kendi cocuk druna goturduk bebegi tartti hic tahlil falan yapmadan bebegi tartti 200gr kilo verdigi icin yatis verdi ne kadar itiraz ettiysem de esime dinletemedim yatirdik bebegi kan idrar gaita tahlilleri yapildi ama sonuclari gelmeden serum ve flagyl seruma basladilar o zaman ishali yoktu bebegin.Tahlillerin hepsi temiz cikti yine de vucut su kaybetti diye ilaclar aynen devsm etti bi gece yattik ertesi gun ben cikmak istedim bebegin ishali kusmasi yok diye ama drumuz bi gece daha yatmanizi oneriyorum cikmak isterseniz tedavi ret belgesi imzalayin cikin dedi su an hadtanedeyim yine esimi ikna edemedigim icin bu ikinci gece ve bugun bebekte ishal basladi temiz cikan gaitada lokosit bulundu.Cok uzuluyorum bu kadar kucuk Bebege bu kadar ilacla yuklenilir mi?yarin gerekirse o belgeleri imzalayip bebegimi cikaracagm insallah.Cevabiniz icin dimdiden cok tesekkurler.
Saglicakla kalin
Oglum herseyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 05:04
SIZ BU KAZIKLARI; HAKKETMISSINIZ...
Bu hastaneler; elinizi verseniz, kolunuzu kaparlar... Kapidan iceri giren butun hastalara Serum takmak, artik rutin hale geldi... Bu hastanelere, (sirf para kazansinlar ve kredi borclarini odesinler diye) hic bir "Otorite", dur-cus demiyor... Olan da halka oluyor...
Ben size ne diyeyim... Ilk gun niye evde oturmadiniz!! Tehlike; tek basina kusma veya tek basina ishal ile OLMAZ.... Kusma ve ishal BERABER olursa tehlike vardir...   
Yukarı Dön
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 06:39
Evde oturamadim hocam ister istemez ilk bebegim oldugu icin cok endiselendim ve kusmasi ardarda 3 4 kez cook fazla olunca dayanamadim ama bu kadar ilac aldigi icin de cok pisman oldum.Bugun cikariyoruz bebegi biogaia verdi damla kullanalim mi barsaklari duzelsin diye.Artik bu dru gormeyi dusunmuyorum zaten.Size cok tesekkur ederim.
Saygilarimla

Oglum herseyim
Yukarı Dön
edaabca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edaabca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 06:41
Ilaclarin etkilerini gidermek icin ne yapabiliriz acaba cok vicdan azabi cekiyorum ama dinletemedim kimseye
Oglum herseyim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117909
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 21:53
O "Biogaia" ilaci; ishal durumlarinda verilebilecek, en aptalca ilacdir... O VERENE bir zahmet ogretin, o ilac bir tek: "Antibiyotik ishallerinde" verilir... Her ishalde kullanilacak, bir ishal ilaci degildir...
Eve, gidin, kusma olursa; Emedur100 fitil, gunde 1 defa; YARIM fitil kullanin. Bir tek; Rotavirus ishali gibi, "Virutik ishallerde" ishal yaninda kusma olur...
O sarlatanlarin, yalanlarina sakin kanmayin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.