|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
merce ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2014 Saat 21:50 |
hocam merhabalar.06/01/2014 doğumlu kız bebeğimin doğum kilosu 3840 boyu 50 cm baş çevresi 37 cm hastane çıkış kilosu 3690 1hflıkken 3490 grdı dr mama ya başlamamızı soyledi hemde her beslenme sonrası ben günde en fazla 2-3 defa verdim 1 aylıkken 4418 gr oldu elimden geldiği kadar az mama veriyorum hatta vermek istemiyorum ama gündüzleri 1 saat bile zor dayanıyor bende de bişey kalmıyor şimdi 3 aylık kilosu 6094 gr boyu 60 cm baş cevresi 41 cm geceleride 1 kere uyanıyor kendim uyandırıp emzirmelimiyim ?gelişimi nasıl ?? birde gündüzleri hiç uyumuyor neredeyse her memede uyuya kalıyor ama en fazla 30 dk uyuyor yatağına yatırdığımda uyanıyor
şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çocuğunuzun gelişimini aşağıda linki bulunan "Persentil Hesaplama"dan öğrenebilirsiniz...
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=12992&title=persentil-hesaplama |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turk doktorlari, bebeklerin, dogduktan sonra, KILO verdiklerini ve ancak 20. gunde "Dogum kilosuna" varabildiklerini bilmezler... VEYA, bilirlerde isin sahtekarligini yaparlar... Sizin kizda; HICBIR ZAMAN, kilo eksikligi veya anne sutunun yetmemesi gibi bir durum olmamistir...
EGER, kilosu: 5.8kg. dan fazla ise, sikayetleri fazla yedirilmektendir..Sizde; 6.1kg olmasida cok yediginin isaretidir. Kakasina da, dikkat edin... Altin sarisi renkte olmalidir... Yesil olmasi; Cok yedigini, sert, top-top olmasi; ac kaldigini gosterir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Nis 2014 Saat 01:12 |
|
![]() |
|
merce ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çogunlukla yeşil oluyor ama arada uzayan cinsten kaka yapıyor yapışık sekilde bu nedendir ?? kusura bakmayın hocam cok sordum ama teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118962 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilosu???????
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|