|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semuna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 23:03 |
Hocam mrb 5.5 aylık kızım sımdıye kadar anne sutu aldı. 5 aylık kilosu 7100 g sımdi sütümün azaldığını düşünüyorum . Kutu sütünden veriyim dedim karın ağrısı yaptı aksama kadar bağırdı . 1 hafta sonra tekrar deniyim dedim. Yine aynı belirtileri yaptım bu sefer sütten olduguna kesin kanaat getirdim. Hocam benim kızımın şimdi süt alerjisimi olmuş oluyor. Eğer öyleyse süt için ne yapmalıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118875 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sut allerjisi DEGIL....Sadece; sutu hazmedemiyor..1 ay sonra tekrar deneyin... Sute baslamadan, diger ek gidalarada baslayamazsiniz... Bir muddet mama takviyesi gerekebilir.
|
|
![]() |
|
CeydaK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam mama takviyesi derken hazir mamalari demiyorsunuz degil mi? Ne hazirlayabiliriz mama derken? Bir de 6 aylik bebek icin 1 ogun corba ya da yemek evde ne varsa diyorsunuz ama bizim evde pisenler tuzlu ve yagli yine de olur mu?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118875 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutu mamalardan, ayina uygun olanlari..
6 aydan sonra, asiri olmamak sarti ile normal tuzlu yemeklerden verebilirsiniz.. Yogurt ve peyniri bir deneyin, bakalim, reaksiyon gosterecekmi? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|