|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gümüş ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 323 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 23:16 |
Merhaba Kadir Bey , 7 yaşında oğlum cuma günü boğaz ağrısı ve 37,5 ateş ile doktora götürdüm.Boğazında iltihap olduğunu söyleyip strep a istedi.Negatif çıktı doktor ateş düşürücü ve soğuk algınlığı ilacı verdi.Ancak ctesi günü ateş 40 a kadar çıktı tekrar doktora gittik test yanlış olabilir dedi biz varmış gibi tedavi edelim deyip amokla..n verdi.İlaca başladım ancak durumunda bir değişiklik yok ateş en düşük 37,9 oluyor en fazla 3.5 saat sonra tekrar çıkıyor.Burada ki hastanelere gitmeye korkuyorum artık.Ne önerirsiniz? Test yanlışmıdır?Tekrarlamalımıyız?Betaysa verdiği ilaç yeterli midir?Öyle olsa iyileşme olması gerekmezmiydi aklım çok karışık :((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O geri zekalinin aklina, "Viral" hastaliklar gelmiyor anlasilan.. Normaldir, zira Turk doktorlari ASLA Grip teshs etmezler.. Etmemeye yeminlidirler.. Sanki, bogaz enfeksiyonu bir tek;' Streptokoklarla oluyor...
EGER; Agizinda pis bir koku ve dil ustunde kalin bir pas tabakasi olusmadi ise, Grip geciriyordur, hicbir Antibiyotige gerek yoktur.. |
|
![]() |
|
gümüş ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ağu 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 323 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim Kadir Bey ,oğlumun boğazı iki taraftan da kapanmış denecek kadar şişmiş ve üstlerinde kocaman beyazlıklar var.Dilinin üstü beyaz-krem arası bir renk ve nokta nokta.(Beyaz çilek gibi ) Ama ağzında rahatsız eden bir koku yok.Hiçbirşey yiyemiyor çok ağrı yapıyor boğazı.Sadece şurup ve su oda zorlayarak.Ateş durumu aynen devam.37,6 gibi olduğunda kısa sürelide olsa iyi hissediyor oynamak istiyor ama çıkmaya başlayınca halsiz yatıyor tekrar.Mide bulantısı ve ara ara kusma da var.Bu bilgileri önceki mesajımda yazmamışım önerinizi bekliyorum.
Düzenleyen gümüş - 22 Nis 2014 Saat 14:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118360 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir.. Buda Virutik bir hastalik olup, antibiyotikler etki etmezler. 1 hafta suren ates, bademcikler izerinde beyaz olusumlar ve kan sayiminda; MONO artisi vardir. Hicbir tedavisi yoktur. Kendiliginden duzelir.
Elinizde; bu son 4-5 gun icinde yapilmis bir kan sayimi varsa, MONO degerine bir bakin. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ediyorum.Kan testi yaptırmadım Kadir Bey, zira hemşireler strep a testi için bile zorlandılar nasıl ellerdeyiz düşünün artık.Yarın başka bir hastanede yaptırıp yazmam gerekir mi?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O zaman kesin konusurum... Simdi ne oldugundan tam emin degilim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|