|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nis 2014 Saat 23:44 |
Hocam bir ay önce oğlum kulak bademcik sorunu yaşadı ilacsız anlattık ama daha öncede yazdım işitme kaybı var bir aydır böyle ama kulak bazen yine ağrıyor diyor sonra düzeliyor bir yıldır çok sık hasta oluyor oğlum 57 aylık anaokuluna gidiyor gece horluyor hep burun akıntısı var kbb uzmanları geniz eti ortakulakta sıvı birikimi dediler ameliyat dediler birde alerjisi var dediler alerji ilaçları verdiler ama almadım benim üzüldüğüm tek şey duymaması bir ay geçmemesi devamlı tekrarlanası normal mi duymayacak diye çok korkuyorum bu durum kendiliğinden düzelirmi cevabınız için teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konusmasi varmi??? Varsa, "sagir" degil...
Istanbulda iseniz: Dr. Mehmet Ali Sehitoglu'nu bulun.. |
|
![]() |
|
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Konuşma var sadece tekrarlatıyor işitme kaybı var yüksek sesle tv izliyor işitme kaybı son bir aydır var geçirdiği boğaz enfeksiyonu ve ortakulak sorunundan sonra çıktı anaokuluna başlayınca çok sık hastalandı geniz etine bağladılar kulakta sıvı birikimi dediler ama bu gün teyzesiyle cep telefonunda çok güzel konuştu illadin basladım sanki iyi geliyor diyarbakırdayız hocam istanbul çok uzak sizce doğru yoldamıyım ne önerirsiniz
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaten; o yuzden, "Istanbulda iseniz" diye belrtmistim..
Madem Iliadin'den bu kadar guzel sonuc aldiniz, devam edin ve SAKIN, benim anlattiklarimdan baska bir sey yapmayin. Okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|