|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Nis 2014 Saat 00:40 |
merhaba anneler
uc gun once 18 aylik kizimi devletin hemsiresine guvenmeyip kizimin canini acitir diye kafamda kurup ozel dr götürüp asilarini yaptirdim iyi de halt ettim. Aslinda bu forumu kurcalarken gozume takilan ama sonrasinda aklımdan cikan, ki sonra iste nasıl oldu basiretim baglandi sanirim o an, sey benimde basima geldi.. bunu yaziyorum benden kucuk bebeginiz varsa bunu goz ardi etmeyin diye.. kizimin hept a asisi malesef ki deri altina yapıldı ve eve geldigimiz aksam bacagi sisti kocaman oldu benim odum koptu ne oldu diye hemen kadir hocama yazdım panikle forumda arama bile yapamadım sagolsun verdigi yanıtla kendisi beni rahatlatti. lutfen anneler dikkat edin bu asiyi bizim okuz dr gibi kas icine degilde deri altina kacirmasinlar.. ha bu arada dr aradim sordum boyle boyle dedim dr nasi kivirdi dersiniz... asinin yan etkisiymis ha bide benim kiz tombik mis ondan olurmus oyle.. he canim he.. inanin gidip basina yikicam o hastaneyi zaten direk sikayet dilekçe mi yazicam hastaneye. . Kısacası paramizla rezil olduk.. :( devletin hemsiresi daha fazla acitamazdi sanirim kizimin canini.. bu arada sizede menenjit asisi kaktirmaya calisiyolarsa lütfen kadir hocamizin yazilarini okuyun ikna edebilmek icin cok cesitli yalanlara basvuruyorlar. ben bile acaba mi dedim yok turistik yerdesiniz demeler suriyeloleri bahane etmeler vs vs.. bizi aptal cocuklarimizi da kobay yerine koyduklari yeter artik:( elbette iclerinde istisnalar vardir ama yuzde doksani boyle dr demeye sahit lazim inanin burda okuduklarimda ben kendim onlardan daha cok dr oldum. hocamizdan Allah razi olsun. cok yazdim sanirim okudugunuz için de sizdende Allah razi olsun hayirli geceler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazdiklarinizda; noktasina kadar haklisiniz...
Zaten boyle doktorlar yuzunden, artik kalcadan igne yapilmaz olmustur...Bu geri zekalilar, kalcadan; asi-igne nasil yapilir, onu bile ogrenmekten ACIZ olduklarindan, artik daha emniyetli olan "bacaktan asi yapma" modasini peydahladilar... Bacak, kaba-ete oranla daha hassastir ve cocugun cani cok yanar...Ben meslek hayatim boyunca, bu APTAL PROF. larda dahil hicbir kurulus veya hocanin laflarini takmayip, butun asilarimi, kaba etten yapmisimdir... Bu isin "ilmi" vardir... Benim kendi teknigim ile bebeklere uyurken dahi asilarini yapardim, bebek uyanmazdi.. Degil boyle "yan etkiler", cocuklar agri bile duymazlardi... Eski hastalarimdan tanidiklariniz varsa, sorun anlatsinlar.. Bir tek; Hepatit-B ve -A asilarini omuz adelesinden yapmisimdir... Doktor dedigin, biraz merakli ve titiz olmalidir.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Nis 2014 Saat 19:25 |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1698 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam o kadar haklısınızki sizin yazdıklarınızı okudukça bebeklerimizin her aşı zamanı yaşadıkları gözümün önünden film şeridi gibi geçti hocam bizim memlekette sizin gibi insanlardan zaten fazla olsaydı bu durumlarda olmazdık sizi bile layıkıyla barındıramadık daha bunun üzerine söylenecek söz yok biz bunlar gibi doktorları hakediyoruz |
|
![]() |
|
bambambam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 85 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bambambam
Hocam hala yapılacak olan asilarimizin olusu beni bunalima sokuyor :(
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Maalesef, tamamen sansa kalmis bir durum... Tek beklentimiz, bu doktor ve hemsirelerin, zaman icinde asi yapmayi ogrenmeleridir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|