|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
SEVGİM41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2014 Saat 01:58 |
16 aylık bebegim geceleri uyumuyo geç yatırıyorum uyanmasın diye ama 12den önce uyuyosa saat 3te dikiliyo sabaha kadar hatta öğlene kadar oturuyoruz uykusuzluktan deliricem ne yapabilirim uyuması için yardımcı olur musunuz
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunduz uyutmayin. Gecesi; gunduzune donmus.
|
|
![]() |
|
SEVGİM41 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nis 2014 Konum: ev Durum: Aktif Değil Puanlar: 99 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
normale çevirmek için ne yapabilirim çünkğ ben uyutmasamda o bir yerlerde uyuyo kendi kendine
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118856 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Uyandirin.. VEYA, sikayet etmeyin.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şikayet etmiyorum ama ilginç olan ben nöbet çalışıyorum benim evde olduğum gün uyumak istemiyor. benimle oynamak istiyo.
|
|
sevgi özdemir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hakli... Sizi cok ozluyor.. Siz yokken, mumkun oldugu kadar UYUTMASINLAR...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|