|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
jasemiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 May 2014 Saat 18:10 |
Hocam 25 aylık oğlum 15 kg. Çarşamba akşamı burun tıkanıklığı ve öksürük başladı. Grip geçiriyor galiba. Bugun doktora götürdüm dili beyaz ve ağzı kokuyordiye. Boğazı çok kötü olmuş dedi kıpkırmızı olduğunu söyledi ve antibiyoksiz geçmez dedi. Sef oral toz antibiyotik, corsal şurup( grip ve soğuk algınlığı) verdi. Hiçbirşey yediremiyoruz hocam. Bugun ateşi de yükseldi fakat 38.5 a kadar bekliyorum dolven vermek için. İkaçları kullanmalı mıyım hocam öksürükten duramıyor ve burnu sürekli akıyor genzi de kapalı gece uyuyamıyır hiç
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tuzaga dustunuz.. Siz hic bu doktorlarin; Antibiyotik yazmadan, hastayi gonderdiklerini gordunuzmu???
Cocugunuz; Grip geciriyor, atesi:4-5 gun surecek, antibiyotik verdinizse bile etkili olmayacak.. SAKIN: Corsal surubu kullanmayin. BU ILAC, YASAKLANMISTIR... Ayricada, 1 olceginde, 120mg Calpol hammedesi olan Prasetamol ihtiva eder. Calpol, ParaNox, Minoset, Aferin, Peditus gibi ilaclarla yanyana verilirse, karacigerde, "Toksik Hepatit" yapar.. EGER; o ilaci size Eczaci satarsa, hemen saglik bakanligina sikayet edin. |
|
![]() |
|
jasemiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu nasıl bi vahşettir! Yasaklanmış şurubu nasıl yazıyorlar bu kadarmı değersiz insan hayatı! Tuzağa düşmedim hocam kullanmadan size sordum çöpe atacağım şimdi hepsini. Cokd mix, serum fiz. Kullanmaya devam ediyorum sadece o zaman. Ballı limonlu suyu hiç içiremiyoruz öksürük için başka çaremiz var mı hocam? Çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118286 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Niye cope atiyorsun!!!!!!! Git, sana onu satan, SAHTEKAR Eczacinin gozune sok..Paranida geri al..
|
|
![]() |
|
Hocam küçük oğlum 2 aylık 1 mayısta aşı olması gerekiyordu tatil olduğu için 8 mayısa erteledi ebe. Büyük oğlumdan grip geçti ona da sadece coldmix ve serum fizyolojik uyguluyorum. Aşı olmasını etkiler mi grip olması hocam?
|
|
![]() |
|
3 kg doğmuştu hocam şu an 5.700 kg boy 59 cm 39 baş çevresi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Grip esnasinda bile asi olabilir, hicbir manisi yoktur.. BU SACMALIGI, eskiden, muayenehane doktorlari, hasta iki defa gelsin diye yaparlardi, oradan kalma bir sacma uygulamadir.
2- GELISMESI IYI. |
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba, küçük oğlum 2 aylık gribi kaptı abisinden. Öksürük balgam hıtıltı derken bugun sol gözü iltihaplı gibi çapakla kapandı hiç açamıyor şişti. Maillerinizi okuyup tobrex göz damlası aldım 4 kere 1 damla okacak şekilde damlatmaua başladım. Sesi de kısıldı hocam göğüsten hırıltılı öksürüyor. Serum fiz uyguluyorum ayrıca. Sabahtan beri ateşi 37.4 tü şimdi yükselmeye başladı. Ateşi olursa göğüse iner demişsiniz birine. Doktora götüreyim mi hocam çok halsiz sık sık emziriyorum fakat çok emmeden uyuyakalıyor. Birde ateşi yükselirse ne kadar calpol verebilirim? Hocam sayenizde bunu da atlatacağız inşallah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|