|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 May 2014 Saat 23:58 |
merhaba kadir bey.7 yaşındaki kızımın yuzunde yaklaşık bır ay once sivilce benzeri şeyler çıkmaya başladı.başta pek dikkate almadım.ama çok arttılar.biri sönup diğeri cıkıyor..okulda biraz stresli malesef öğretmeninden ötürü.ben stresten sivilce çıkardığını düşündüm lakin bugün gören bir arkadaşım su çiçeği olduğunu söyledi.onun oğluda o şekilde çıkarmıs ve dr su çiçeği demiş.ben su siçeği çıkardığım zamanları daha dün gibi hatırlıyorum lezyonların için sarı su ile dolu oluyor.ama kızımda böyle olmadı.kaşıntı yok,ve vucudunun başka hiç bir yerinde (saçlı kafada) vs yok..ama sürekli oynuyor.eli hep yuzunde.kabuk bağlayınca soyuyor falan..belkide o yuzden böyle dagıldı bilemiyorum..sizce su çiçeği mi?
|
|
![]() |
|
zehraeroğlu ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haz 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 250 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Düzenleyen Gamze - 09 May 2014 Saat 00:34 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su cicegi ile, ALAKASI yok!!!
1- Su cicegi, ne zamandan beri 1 ay suruyormus? 2- Su cicegi; karinda ve sirtta en fazla dokuntuyu yapar, etrafa yayildikca seyreklesir. 3- Dokuntuler: mikrobik, mikrop kaptirmis.. Uzerlerine,( bir defalik) Batticon surun, kuruduktan sonra, gunde:3x1 Thiocillin pomat surun. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zehraeroğlu
Tesekkur ederim.peki iz kalir mi kadir bey.zira o sönenlerin izleri hep duruyor.eger kalir derseniz bildiginiz bi krem vs varsa (bazen iz kalinmasin diye kullanilan kremler oldugunu duymustum) yazarsaniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118132 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kabuklari ERKEN kaldirirsa, iz kalir. BUNUNDA BIR TEDAVISI YOKTUR. Elini surmesin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|