Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeği mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeği mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehraeroğlu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 250
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeği mi?
    Gönderim Zamanı: 08 May 2014 Saat 23:58
merhaba kadir bey.7 yaşındaki kızımın yuzunde yaklaşık bır ay once sivilce benzeri şeyler çıkmaya başladı.başta pek dikkate almadım.ama çok arttılar.biri sönup diğeri cıkıyor..okulda biraz stresli malesef öğretmeninden ötürü.ben stresten sivilce çıkardığını düşündüm lakin bugün gören bir arkadaşım su çiçeği olduğunu söyledi.onun oğluda o şekilde çıkarmıs ve dr su çiçeği demiş.ben su siçeği çıkardığım zamanları daha dün gibi hatırlıyorum lezyonların için sarı su ile dolu oluyor.ama kızımda böyle olmadı.kaşıntı yok,ve vucudunun başka hiç bir yerinde (saçlı kafada) vs yok..ama sürekli oynuyor.eli hep yuzunde.kabuk bağlayınca soyuyor falan..belkide o yuzden böyle dagıldı bilemiyorum..sizce su çiçeği mi?
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 00:00

Düzenleyen Gamze - 09 May 2014 Saat 00:34
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 00:05
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 00:07
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 00:11
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 03:40
Su cicegi ile, ALAKASI yok!!!
1- Su cicegi, ne zamandan beri 1 ay suruyormus?
2- Su cicegi; karinda ve sirtta en fazla dokuntuyu yapar, etrafa yayildikca seyreklesir.
3- Dokuntuler: mikrobik, mikrop kaptirmis.. Uzerlerine,( bir defalik) Batticon surun, kuruduktan sonra, gunde:3x1 Thiocillin pomat surun.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehraeroğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 07:36
Tesekkur ederim.peki iz kalir mi kadir bey.zira o sönenlerin izleri hep duruyor.eger kalir derseniz bildiginiz bi krem vs varsa (bazen iz kalinmasin diye kullanilan kremler oldugunu duymustum) yazarsaniz sevinirim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118132
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 17:03
Kabuklari ERKEN kaldirirsa, iz kalir. BUNUNDA BIR TEDAVISI YOKTUR. Elini surmesin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.