|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasinlife ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasinlife
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 May 2014 Saat 23:09 |
Merhaba Kadir Bey, 3 ve 5 yaslarında olmak uzere ıkı tane cocugum var. Bu sene anaokuluna başladılar ve surekli hasta
oldular. Doktorumuz alerjıye baglı oldugunu
dusunduğu için pulmıcort ve tıkandıgında ventolın tedavisi verdi. 3 aya yakınher
akşam olmak üzere pulmıcort kullandık ve
bu sure ıcınde oglum hasta olmadı ıstahı toparlandı oksuruk ve burun
tıkanıklığı kesildi. Tedaviyi bitirmek için azaltmaya başladım ufak ufak
oksuruk başladı kuru bogazda gıcık bir
oksuruk seklınde. Sonra dahada ağırlastı oksuruk arttı kusma başladı ateş de
devreye girince macrol kullanmaya başladık. Ama cok etkili oldugunu
dusunmuyorum oksuruk biraz yumusadıgı ıcın kusma ortadan kalktı sadece. Hala oksuruk
devam ediyor Ama bir arkadasım aracılığıyla sizi tanıdım ve takip etmeye
başladım hemen hemen 15 gundur dırenmeye
calışıyoruz oğlumla cunku verilen pulmıcort ve ventolın tedavisine baslamadık
sadece ılıadın damla ve cold mıx le devam ettık. Oksurugumuz cok kuru gece uyku
esnasında ılk uyandıgı anda başlıyor ve kusmayla bitiyor. Ballı ıhlamur
zencefil vs. herseyi denedim kadır bey cok yorulduk artık nasıl gecirecegimi
bilemezken bi de ustune kontrole gittiğimizde kulak enfeksiyonu girdi kulakta
kocaman bir odem olusmus augmentın tedavisi verdiler geniz eti oldugunu
düsündükleri içinde nazoneks sprey ve ozel bir damla hazırlattılar. Hıc birine
başlamadım ama nasıl devam edecegimi bilemiyorum. Kuru yapışkan bir oksürük hıç
geçiremediğimiz. Sizden bu konuyla ılgılı yardım istıyorum Kadir Bey, bir
yöntem belirlemem gerekiyor ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. sevgilerimle sule yuksel |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117771 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik;bir TURK doktoru hilesi... Bu doktorlar, ASLA;Grip teshis etmezler... GRIP teshis etmemeye yeminlidirler.. O doktorun verdigi; Ventolin ve bilhassa (bir kortizon olan) Pulmicort sayesinde, "sahte bir iyilik hali" yaratilacak, ama ilaclar kesildiginizde, kortizon etkisi ile yayilmis olan virusler, daha beter hastalik yapacak ve cocuk hastanelik olacak..
"- Sonra dahada ağırlastı oksuruk arttı kusma başladı ateş de devreye girince macrol kullanmaya başladık " ISTE, aynen boyle olur... SAKIN; verdikleri hicbir ilaci kullanmayin... Bunlar tamamen tuzaktir.. Bu ilaclari kullanirsaniz, bir daha doktorlardan cikamazsiniz.. Pulmicort'u kullandiginiz icin, is biraz uzayacak ama sabirli olun, SADECE: Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Alt Forum yazilarini mutlaka okuyun.. O 'kuru-yapiskan" balgamli oksuruk, Pulmicort'un eseridir... Etkisi gecince, normal balgam ifrazati baslayacak ve cocugun sikintisi gececek.. Biraz zaman alir, sabirli olun. Sikistiginda; hemen :sicak-su buhari tatbik edin. Nasonex'de aynen Pulmicort gibi bir Kortizondur... SAKIN; Verilen hicbir; damla, surup, Antibiyotik, hicbirini kullanmayin... Her cocuk; ilk defa yuva/anaokulu'na basladiginda, iki kisi bu sekilde devamli oksuruk ile gecirirler, SAKIN, bu doktorlarin tuzaklarina dusmeyin, ASLA, Kortizonlu spreyleri, Astim ilaclarini, oksuruk suruplarini, "Balgam inceltici" diye satilan soytari ilaclari ve Antibiyotikleri kullanmayin... Yontem: Benim makale, Alt forum ve mailleri muntazaman okuyun... gozunuzu acin.. Sizinde, en az doktorlar kadar bu isleri bilmeniz gerekiyor... Bunlari ogrenmenizin size hicbir zarari olmaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 May 2014 Saat 19:05 |
|
![]() |
|
yasinlife ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasinlife
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sayın Hocam ,
Değerli zamanınızı ayırıp cevap yazdığınız için çok ama çok teşekkürederim. Umarım bu başlık ve içerik diğer takipçiler içinde faydalı olur. Kesinlikle sizi günlük olarak takip edip tüm arkadaşlarıma forumunuz tavsiye edeceğim. Saygılarımla....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|