|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
arzuyuksel
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arzuyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Su çiçeğinden sonra bogaz agrısıGönderim Zamanı: 20 May 2014 Saat 17:22 |
|
Merhaba Hocam; 08-03-2010 dogumlu kızım bu yıl kreşe başladı. Hastalıklar boldu bu yıl.22 nisanda su çiçeği geçirdi. Aşı olmamıştı malesef. Ama yinede dokturumuz hafif atlatıyor dedi. Çok yogun değildi. Su çiçeğinden önce 2 hafta burun tıkanıklıgı ve sanki balgamlı öksürükler vardı. Sizin soylediklerinizden başka bir uygulamamız olmadı. su çiçeği bittikten sonra kulak agrısı oldu. Şimdide 4 gün önce bogazım agrıyor dedi ve bogazında damagından başlayıp bademciklere kadar uzanan kırmızı küçük noktalar oluştu.Ateş 37 lerde seyretti. Tantum sprey ,gargara, ballı limoata,cold mix ve ateş düşürücü ile atlatıyoruz sanırım. Dün ve bugun daha iyi. dilinde sarı leke değil beyaz vardı. agzı fazla bir koku yoktu. Aft oldu agzında. Kenakort kullandım. Dili zaten harita dil oldugundan çok değişik şekiller aldı.
Hocam sormak istediğim şu ki: Biz ne yaşadık veya ne yaşıyoruz. Dogru bir yolmu izledim. Antibiyotik kullanmalımıydım. Doktora götürsem kesin verecekti belki ama bilemedim.. Ama bir şüphe kaldı içimde. Tekrar edecek mi bu durum. 2 aydır yoruldu kızım. Öğretmeni dahil herkes Asya bu yıl çok hastalandı dedi:( Sanki diğerleri olmuyormuş gibi. Çok uzattım özür dilerim. Şimdiden teşekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 11:20 |
|
Antibiyotik gerekmedigi, KESIN.... Bir kan sayimi yaptirip, bana yazabilirmisiniz..
|
|
![]() |
|
arzuyuksel
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arzuyuksel
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 08:32 |
|
Merhaba Hocam; Kan sayımı yaptıramadan hastalığımızı atlattık şükür.
Sormak istediğim:kızım rahatsızlıgı geçtikten sonra geceleri horlamaya başladı.Burnu açık tıkalı değil ama nefes alırken resmen horluyor tüm gece.Dönüp duruyor rahatsız oluyor. Agzı açık uyuyur bu seferde agzı akıyor. Dişlerinide gıcırdatıyor. Gündüz ise genizden konuşmak vardır ya tıpkı öyle. Geniz eti şüphelenmelimiyiz? Tatile gidince denize atsam mı:) Teşekkurler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 12:51 |
|
Bogaz enfeksiyonlarindan sonra,birer "Lenf bezi" olan Geniz eti ve Bademciklerin buyumeleri dogaldir. Zamanla, bu Lenf bezlerinin imal ettigi bagisiklik maddeleri belirli bir seviyeye ciktiklarinda, mikroplarla mucadele, bu antikorlarla yapilacagindan, Lenf bezlerine daha az is duser ve bunlar kuculurler.. Denizin cok yarari olacaktir.
|
|
![]() |
|
arzuyuksel
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı arzuyuksel
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 May 2014 Saat 13:37 |
|
Çok teşekkurler hocam. Çok rahatladım.
Sağlıcakla kalın.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|