|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NURSENGOK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NURSENGOK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 May 2014 Saat 16:17 |
Sağlıklı günler hocam Sadece anne sütü ile beslenen 7 aylık bir kızım
var.18.04.2014 tarihinde yapılan ölçümlerde boyu 6,5 aylıkken 4 gün boyunca kakasını yapamadı.Yapamadığı için huzursuzluk, uyuyamama ve ıkınma gibi şikayetlerle karşılaştık.Rahatlaması açısından yarım fitil (Gliserin Kansuk)uyguladık.Kısa süre sonra etkisini gösterdi ve gün boyu 5 defa kıvamlı şekilde kakasını yaptı ve çok rahatladı.Geçen hafta 6 gün yapamadı ve aynı şikayetler başlayınca 17.05.2014 de tam fitil uyguladık.Fitili buzdolabında muhafaza ediyorum.ve dolaptan çıkartıp hemen uyguladım.1,5 sat sonra etkisini gösterdi ve fitili olduğu gibi kakasıyla birlikte çıkardığını gördüm.Bugünde yapmaz ise 4 gün olacak.sanırım yine fitil uygulayacağım.çünkü ıkınmaya başladı.Bunlar normalmidir.yani ne zamana kadar itil yardımıyla kakasını yapacak?yoksa başka bir neden mi var araştırılması gereken hocam?Birde fitili tammı yoka yarımmı uygulamak gerekir.Buzdolabında saklama yöntemi doğrumudur? Aydından sevgiler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118980 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Gliserin fitil; ilac ihtiva etmez... Mekanik olarak etki eder.. Bu sebeple, ister yarim, ister tam, isterseniz cift kullanin bir zarari olmaz...
2- Butun fitiller; buzdolabinda muhafaza edilirler, kisin neysede, yaz aylarinda, ortamin sicakligi ile yumusarlar ve popodan sokabilme ihtimali bile olmaz.. Bozulacagindan degil, seklini muhafaza etmesi icin buzdolabina koyuyoruz... 3- Kabizlik yonunden; eski mailleri okuyun... Hatta bugunku onceki yazi bile size faydali olacaktir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|