|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
CeydaK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2014 Saat 15:04 |
sevgili Kadir Hocam, 1 - ekim 2013 dogumlu 7 aylik oglumu dogar dogmaz sunnet ettirdik fakat pipisinin etrafinda et duzgun kesilmemis gibi, normali bu sekilde mi yoksa bir anormallik var mi bilemedim, resmini gondersem sakincasi olur mu:) 2 - sizi devamli takip ettigimden 1 yasindan sonra vitamin kullanmanin gereksiz oldugunu soylediginizi hatirliyorum, bu durumda oglum 7 aylik nasil bir vitamin kullanalim ki ise yarasin? 3 - ekim 2013 dogumlu, 7 aylik ogluma artik anne sutu yetmemeye basladi, 24 saat icinde benden en fazla 450 cc anne sutu icebiliyordur, 3 saatte bir 100 cc sut istiyor, oglenleri corba veriyoruz, onun disinda sut aliyor..yogurt, yumurta sarisi denedik sevmedi 4 - ben sadece ayda 1 saglik ocagina kilosunu ve boyunu olcturmeye goturuyorum, varsa asilarini yaptiriyorum, maddiyattan degil sizi 3 yildir takip ettigim icin doktorlardan olabildigince uzak duruyorum, kilosu ve boyu ayina gore normal gittigi surece dogru yapiyorum degil mi? baska kontrole gerek yok saniyorum , baska dikkat etmem gereken birsey var mi?1 yasinda genel test denilen kan testini yaptiracagim okadar .. 5 - doktora gitmedigim icin devit-3 kac damla arttirarak devam etmeliyim, 7 aylik suan 6 damla veriyorum..
6 - diger oglum haziran 2008 dogumlu, 6 yasinda, gerek yok dediginiz icin hicbir vitamin kullanmiyorum, bu sekilde ilerleyeyim mi?, sadece senede 1 defa dvit-3 ampul alip veriyorum, zayif ama hareketli bir cocuk, boyu 117, 17 kg civarinda) cok zayif biliyorum bir sorundan kaynaklanmaz genetiktir degil mi? cok az yiyor tabii..akli hep oyunda. 7 - yine 6 yasindaki buyuk oglum yuksek sesle cok gegiriyor, oyun haline getirdin dediigimde de hayir tutamiyorum diyor..midesi ile alakali bir sorun isareti midir? 8 - sizin bildiginiz taraflarda suadiyede oturuyoruz, tavsiye edebileceginiz doktor biliyor musunuz?
goturmuyorum ama yine de aklimda olmasini isterim
kusura bakmayin cok uzun oldu ama bir seferde siralayayim tekrar tekrar mesaj gondermeyeyim diye dusundum
kendinize dikkat edin, size ihtiyacimiz var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Hic onemli degil. Sunnette, az kesilmis, tirtilli kesilmis diye bir sey yok, zaten bu asirda yapilmasi tartismali.Banyolarda temizleyin.. Sunnetli cocukta, neyi siyirtacaksiniz?
2- ve 5- Gunde bir defada; 5 damla Devit3 verin. 3- 'DEevam sutleri, maddi acidan gereksiz.. 4- 1 yasinda, "genel test' diye bir sey yok, test kerekirse yaoilir... Is olsun, hastaneler para kazansin diye uydurulmustur, cok gereksizdir. 6- Evet, senede bir, 1 ampul icirin. 7- Siz abarttiginiz icin, oda abartiyor, ilgilenmeyin, unutur. 8- Istanbulda, butun cocukcular; Allerji doktoru olmus..Dikatli olun. |
|
![]() |
|
CeydaK ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şub 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bir de 6. aylik bebeklere kahvalti baslattiriyorsunuz, kahvaltiyi biraz acar misiniz rica etsem, yumurta sarisi, tuzsuz peynir falan mi? cokcooook tesekkurler, Allah size uzun guzel omurler versin.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim acilmadi ama onemli degil.. O sizin bahsettiginiz "deri kabarikligi" Sunnetin yapilis teknigi ile ilgilidir. Bazilarinda oyle olur. Genellikle "Koter" ile yakilarak kesilenler, daha muntazam olur.
Eski mailleri okusaniz beni ugrastirmazdiniz.... Ilk gun; sutune,1 tane bebe biskuvisi ilave ediyoruz, hergun arttirarak 5 taneye cikiyoruz, 3. biskuviyi verirken, bir kup seker kadar tuzsuz beyaz peynir ilave ediyoruz ve peyniride zamanla arttirarak 1 kibrit kutusuna cikiyoruz.. 6ayini gecenlerde, kati pismis yumurta sarisi, 1 tavla zari kadar ilave ediyoruz, ve 1 faftada tam yumurta sarisina geciyoruz, yumurta aki, 9. Aydan sonar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|